Lisa Donetti 2301 | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Lisa Donetti
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Lisa Donetti 2301

Lisa Donetti 2301

Trouwjurk Lisa Donetti 2301

 

Ontdek de magische allure van de Lisa Donetti 2301 trouwjurk, een perfecte mix van vintage charme en moderne elegantie. Deze jurk is ontworpen voor de bruid die zich wil onderscheiden met een unieke en betoverende stijl op haar grote dag.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Lisa Donetti
Model: 2301
Stijl: Bohemian en elegant
Kleur: Ivoor
Details: Diepe V-hals, transparant lijfje met verfijnde kant, vloeiende rok, wijde mouwen
Materiaal: Hoogwaardig kant en chiffon

Bohemian Elegantie

De Lisa Donetti 2301 trouwjurk straalt een bohemian elegantie uit, met een diepe V-hals en een transparant lijfje dat prachtig versierd is met delicate kant. De wijde mouwen voegen een vleugje vintage flair toe, terwijl de vloeiende rok van chiffon zorgt voor een luchtige en moeiteloze uitstraling.

Waarom Kiezen voor de Lisa Donetti 2301?

Unieke Stijl: De combinatie van een diepe V-hals, transparant lijfje en wijde mouwen zorgt voor een unieke en opvallende look.
Delicate Kant: De verfijnde kantapplicaties geven de jurk een romantische en luxe uitstraling.
Comfort en Beweeglijkheid: De lichte en luchtige chiffonrok biedt zowel comfort als bewegingsvrijheid, perfect voor een bruiloft in de buitenlucht.
Bohemian Flair: Ideaal voor de bruid die een bohemian en toch elegante look wil, perfect voor een tuin- of strandbruiloft.

Voor de Bohemian Bruid

De Lisa Donetti 2301 is perfect voor bruiden die dromen van een bohemian bruiloft met een vleugje elegantie. Deze jurk combineert vintage elementen met moderne details, waardoor je een onvergetelijke indruk maakt op je speciale dag.

Maak Een Pasafspraak

Ervaar de betoverende schoonheid van de Lisa Donetti 2301 door een pasafspraak te maken. Bezoek onze winkel en ontdek hoe deze prachtige jurk jouw bruiloftsdromen waarmaakt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.