Bruidsjurken Outlet Max € 995,- | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group

Zoekt u naar de perfecte bruidsjurk voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij de Bruidsjurken Outlet aan het juiste adres! Wij zijn de grootste bruidsjurken outlet van Nederland en gevestigd in Eindhoven. Onze prachtige bruidsjurken zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar voor lage prijzen.

Onze collectie bruidsjurken is enorm divers, van romantisch en elegant tot modern en uniek. Wij hebben bruidsjurken in alle maten, stijlen en kleuren, zodat er voor iedere bruid iets te vinden is. Bovendien bieden wij regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen, zodat u nog meer kunt besparen op uw droomjurk.

Maak vandaag nog een afspraak en bezoek onze showroom in Eindhoven. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte bruidsjurk voor uw speciale dag. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij het maken van deze belangrijke aankoop.

Met vriendelijke groet,
Bruidsjurken Outlet 

Komt u met de trein of bus? Op 5 minuten loopafstand van het station is de Bruidsmode Outlet Store gevestigd.

Onze 3 zaken:
Bruidsmode Outlet Store / 700 m2 met prijzen tot maximaal € 995,- (website)
Ann & John bruidsmode / Alle bekende merken en designers (website)
Your Style Wedding Fashion, vanaf maat 46 (website)

Wilt u kans maken op een gratis trouwjurk? Schrijf u dan nu in.

De Ann & John bruidsmode Group bestaat al meer dan 40 jaar, wij zijn aangesloten bij het INretail garantiefonds. Dit houdt voor u in dat uw aankoop in veilige handen is en uw aanbetaling verzekerd. Bij ons koopt u zonder risico.

Wij nodigen u van harte uit om onze zaken te bezoeken en u te laten verrassen door de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Ook het op maat maken van uw trouwjurk is bij ons mogelijk in ons eigen gespecialiseerde atelier met gediplomeerde coupeuses.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien.

Wij zien er naar uit om u binnenkort te verwelkomen in één van onze zaken in Eindhoven.

Bruidsjurken Outlet

Wilt u wekelijks kans maken op een waardecheque t.w.v. maar liefst € 449,- speel dan nu mee met onze actie "win een trouwjurk" deelname is gratis en iedere week een gelukkige winnares! Speel hier mee: https://www.bruidsmode.net/win-een-trouwjurk

Hier vind je ons:

Logo Bruidsmode

Ann & John bruidsmode is gevestigd in Eindhoven op de Aalsterweg 69-73. Tel: 0031-(0)40-2930905

Openingstijden:
Maandag van 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m Donderdag van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

klantenvertellen9.4
klantenvertellen
9.4 10 1 uit 797 beoordelingen
9.1
uit 771 ervaringen
Ann & John Bruidsmode Group
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.