Vacature Parttime Coupeuse | Nieuws / Aanbiedingen | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group

Win een trouwjurk!
Vul het formulier in >

Vacature Parttime Coupeuse

Vacature Parttime Coupeuse

Vacature parttime coupeuse bruidsmode voor 8 uur per week op de vrijdag voor onze vestiging Ann & John bruidsmode te Eindhoven. Eventuele uitbreiding van uren (flexibel) bespreekbaar.

Ann & John bruidsmode bestaat inmiddels ruim 40 jaar. We hebben drie bruidsmodezaken in Eindhoven, Ann & John bruidsmode, Your Style Wedding Fashion en de Bruidsmode Outlet Store.

Ter versterking van ons team, zijn we voor Ann & John bruidsmode aan de Aalsterweg te Eindhoven op zoek naar een coupeuse voor de vrijdag.

Je taken bestaan onder andere uit vermaak werkzaamheden (bruids- en avondmode), afspelden van de kleding en lichaamsmaten meten voor een juiste confectie maat bepaling. Daarnaast behoort het netjes houden van de winkel en ondersteunen bij andere taken op drukke dagen tot je takenpakket.

We verwachten een vriendelijk en enthousiast persoon, waarbij het verlenen van service hoog in het vaandel staat. Daarnaast kan je goed samenwerking met collega’s. Representativiteit is uiteraard vanzelfsprekend.
Ervaring in de bruidsmode is geen vereiste, maar uiteraard wel een pré. Een schoolverlater op niveau 3/4 met beroeps achtergrond behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maarten Hendrikx onder telefoonnummer 040-2930905.

Solliciteren? U kunt uw motivatie en CV met pasfoto sturen naar: info@bruidsmode.net t.a.v. Maarten Hendrikx.

< Terug
klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 721 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.