Trouwen blog | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Trouwjurken voor elk seizoen: de beste stijlen voor lente, zomer, herfst en winter bruiloften.

Trouwjurken voor elk seizoen: de beste stijlen voor lente, zomer, herfst en winter bruiloften.

02-02-2024

Het kiezen van de perfecte trouwjurk is een van de leukste maar ook moeilijkste aspecten van het plannen van je bruiloft. Het seizoen waarin je trouwt speelt een grote rol niet alleen tijdens het plannen van je bruiloft, maar ook bij het bepalen van je trouwjurk. Of je nu kiest voor lentebloesem, een zomers zonnetje, een herfstblad of een laagje sneeuw op je trouwdag, er is een trouwjurk die perfect past bij elk seizoen. Laten we eens kijken naar de beste stijlen voor lente, zomer, herfst en winter bruiloften.

lees meer
Hennaversiering voor de Bruid

Hennaversiering voor de Bruid: Een Tijdloze Traditionele Kunstvorm

31-10-2023

Als het aankomt op bruiloften, streven bruiden vaak naar het creëren van een unieke en persoonlijke ervaring die hun culturele achtergrond en tradities weerspiegelt. Hennaversiering, ook bekend als Mehndi, is een eeuwenoude traditie die de bruid een kans biedt om haar persoonlijkheid en culturele erfgoed tot uiting te brengen op haar grote dag. In deze blog duiken we in de betekenis van hennaversiering voor bruiden en ontdekken we hoe deze traditionele kunstvorm een onvergetelijk element kan toevoegen aan een bruiloft.

lees meer
Welke sieraden passen bij mijn trouwjurk?

02-10-2023

Je trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven, en je trouwjurk speelt een centrale rol in deze viering van liefde en verbintenis. Maar naast de keuze voor de perfecte trouwjurk, is het selecteren van de juiste sieraden net zo belangrijk. De juiste sieraden kunnen je trouw look completeren en je laten stralen op je grote dag. In dit blog  zullen we enkele tips delen over welke sieraden het beste passen bij verschillende soorten trouwjurken.

lees meer
Hoe kies je de beste trouwschoenen?

Hoe kies je de beste trouwschoenen?

07-09-2023

Het kiezen van de juiste trouwschoenen kan een hele klus zijn. Je moet niet alleen rekening houden met comfort, maar je moet er ook voor zorgen dat ze perfect passen bij je trouwjurk. Een juiste trouwschoenen kunnen de uitstraling van een trouwjurk compleet maken. Hoewel het regelen van trouwschoenen vaak als laatste op de to-do lijst staat, is het een essentieel onderdeel om de perfecte bruids look te creëren. Daarom moet je iets kiezen dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel zitten. Hier zijn wat tips om je te helpen de beste trouwschoenen voor jouw belangrijke dag te kiezen.

lees meer
Wat doe je na je trouwen met je trouwjurk?

Wat doe je na je trouwen met je trouwjurk?

16-08-2023

Je trouwdag is een van de meest bijzondere dagen van je leven en je trouwjurk is een hoofdonderdeel van die dag. Maar wat doe je met je trouwjurk nadat de grote dag voorbij is? Er zijn verschillende opties om je trouwjurk een tweede leven te geven. In dit blog bespreken we een aantal mogelijkheden om je trouwjurk te hergebruiken of te bewaren.

 

lees meer
De trouwvideo - jouw bruiloft wordt een romantische film

De trouwvideo - jouw bruiloft wordt een romantische film

16-08-2023

Een trouwvideo is een geweldige manier om de speciale momenten van je bruiloft vast te leggen en voor altijd te koesteren. Steeds meer stellen kiezen ervoor om naast een fotograaf ook een videograaf in te zetten tijdens hun trouwdag. Een trouwfilm biedt een schitterend aandenken waar je later samen, of met je gasten, naar kunt terugkijken. Maak van je bruiloft een romantische film.

lees meer
Maak van je huwelijks één van de hoogtepunten op je trouwdag

Maak van je huwelijks één van de hoogtepunten op je trouwdag

08-08-2023

Op jouw trouwdag wil je er natuurlijk op je best uitzien, maar niet alleen de perfecte trouwjurk of een spetterend feest is belangrijk. Ook de huwelijksvoltrekking zelf is een belangrijk is één van de hoogtepunten van je trouwdag. Daarom hier alles over de huwelijksvoltrekking.

lees meer
Tip voor de perfecte bruidsjurk -  accentueer jouw taille

Tip voor de perfecte bruidsjurk - accentueer jouw taille

08-08-2023

Als het gaat om het vinden van de perfecte bruidsjurk, is het belangrijk om rekening te houden met jouw lichaamstype. Een van de belangrijkste aspecten om te overwegen is de taille, omdat het de natuurlijke ronding van het lichaam benadrukt en een zandloperfiguur creëert. Hier zijn enkele tips om jouw taille te accentueren en de perfecte bruidsjurk te vinden

lees meer
Bruidsfoto's - het perfecte plaatje met de bruid in haar trouwjurk als stralend middelpunt

Bruidsfoto's - het perfecte plaatje met de bruid in haar trouwjurk als stralend middelpunt

08-08-2023

Het huwelijk is een bijzondere dag waarop de liefde gevierd wordt en alles draait om het bruidspaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er op deze dag veel foto's worden gemaakt. Het is immers belangrijk om deze mooie herinneringen vast te leggen. Maar hoe zorg je ervoor dat je er op de foto's op je best uitziet? In deze blog geven we je zeven tips om het perfecte plaatje te schieten, met de trouwjurk als stralend middelpunt.

lees meer
Een roze trouwjurk voor romantische bruiden (zie pink)

08-08-2023

Een roze trouwjurk kan een geweldige keuze zijn als je op zoek bent naar iets anders dan de traditionele witte of ivoorkleurige trouwjurk. Hier zijn een paar redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een roze trouwjurk.

lees meer
Creatief met kleur: gekleurde bruidsmode steeds populairder

Creatief met kleur: gekleurde bruidsmode steeds populairder

08-08-2023

Als bruid wil je er op jouw trouwdag op je best uitzien, en dat betekent vaak het vinden van de perfecte trouwjurk. Maar wat als je niet wilt vasthouden aan de traditionele witte of ivoorkleurige jurk? Gelukkig is er tegenwoordig een groeiende trend van gekleurde bruidsmode, waarmee je jouw persoonlijkheid en stijl kunt laten zien op je grote dag.

lees meer
besparen_en_bruiloft.jpg

Besparen op je Bruiloft?

31-07-2023

Als bruidspaar is het belangrijk om op het budget te letten bij het plannen van de bruiloft. Het kan lastig zijn om te besparen op bepaalde aspecten van de bruiloft, maar er zijn manieren om het budget in toom te houden zonder in te leveren op de kwaliteit van de bruiloft.

lees meer
jonge_gasten_bruiloft.jpg

Jouw bruiloft en de jongste gasten

31-07-2023

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven en het is begrijpelijk dat je wilt dat iedereen, inclusief de kinderen, een geweldige tijd heeft. In deze blog zal ik je tips geven over hoe je kinderen kunt bezighouden tijdens je bruiloft, zodat zowel de kinderen als de volwassenen kunnen genieten van deze speciale dag.

lees meer
Attributen bij je trouwjurk - de kousenband

Attributen bij je trouwjurk - de kousenband

11-07-2023

De kousenband is een van de attributen die hoort bij een trouwjurk en is een belangrijk onderdeel van de traditionele bruidsoutfit. Het is een bekend gebruik om "something old, something new, something borrowed, something blue" te dragen op de trouwdag, waarbij je trouwjurk het nieuwe element vertegenwoordigt. De kousenband kan dienen als het blauwe element en heeft bovendien ook een symbolische betekenis. Het gebruik van de blauwe kleur in de kousenband is afkomstig uit een Bijbels verhaal en staat voor 'zuiverheid' en 'trouw'. Een bruid die een blauw stuk stof in haar jurk verwerkt of als band om haar been draagt, laat hiermee zien dat ze trouwe liefde kent voor haar man.

lees meer
Valkuilen bij het kopen van jouw trouwjurk

Valkuilen bij het kopen van jouw trouwjurk

11-07-2023

Zijn er valkuilen bij het kopen van een trouwjurk? Misschien wat overdreven, maar ik wil je graag wijzen op een aantal belangrijke zaken, waar je rekening mee moet houden, bij de keuzes die je maakt voor je trouwjurk. Hierbij de 7 'gevaren' op een rij.

lees meer
Bruidsmode en de perfecte taille: tips voor de juiste jurk

Bruidsmode en de perfecte taille: tips voor de juiste jurk

11-07-2023

Als het gaat om het vinden van de perfecte bruidsjurk, is de taille een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden. Of je nu op zoek bent naar een jurk die je taille benadrukt of juist verdoezelt, er zijn enkele belangrijke tips die je kunnen helpen bij het vinden van de jurk die bij jouw lichaam past.

lees meer
klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.