blog | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Valkuilen bij het kopen van jouw trouwjurk

Valkuilen bij het kopen van jouw trouwjurk

17-05-2023

Zijn er valkuilen bij het kopen van een trouwjurk? Misschien wat overdreven, maar ik wil je graag wijzen op een aantal belangrijke zaken, waar je rekening mee moet houden, bij de keuzes die je maakt voor je trouwjurk. Hierbij de 7 'gevaren' op een rij.

Lees meer
Bruidsfoto's - het perfecte plaatje met de bruid in haar trouwjurk als stralend middelpunt

Bruidsfoto's - het perfecte plaatje met de bruid in haar trouwjurk als stralend middelpunt

17-05-2023

Het huwelijk is een bijzondere dag waarop de liefde gevierd wordt en alles draait om het bruidspaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er op deze dag veel foto's worden gemaakt. Het is immers belangrijk om deze mooie herinneringen vast te leggen. Maar hoe zorg je ervoor dat je er op de foto's op je best uitziet? In deze blog geven we je zeven tips om het perfecte plaatje te schieten, met de trouwjurk als stralend middelpunt.

Lees meer
Creatief met kleur: gekleurde bruidsmode steeds populairder

Creatief met kleur: gekleurde bruidsmode steeds populairder

17-05-2023

Als bruid wil je er op jouw trouwdag op je best uitzien, en dat betekent vaak het vinden van de perfecte trouwjurk. Maar wat als je niet wilt vasthouden aan de traditionele witte of ivoorkleurige jurk? Gelukkig is er tegenwoordig een groeiende trend van gekleurde bruidsmode, waarmee je jouw persoonlijkheid en stijl kunt laten zien op je grote dag.

Lees meer

Bruidsmode en de perfecte taille: tips voor de juiste jurk

17-05-2023

Als het gaat om het vinden van de perfecte bruidsjurk, is de taille een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden. Of je nu op zoek bent naar een jurk die je taille benadrukt of juist verdoezelt, er zijn enkele belangrijke tips die je kunnen helpen bij het vinden van de jurk die bij jouw lichaam past.

Lees meer

Tip voor de perfecte bruidsjurk - accentueer jouw taille

17-05-2023

Als het gaat om het vinden van de perfecte bruidsjurk, is het belangrijk om rekening te houden met jouw lichaamstype. Een van de belangrijkste aspecten om te overwegen is de taille, omdat het de natuurlijke ronding van het lichaam benadrukt en een zandloperfiguur creëert. Hier zijn enkele tips om jouw taille te accentueren en de perfecte bruidsjurk te vinden

Lees meer
Attributen bij je trouwjurk - de kousenband

Attributen bij je trouwjurk - de kousenband

17-05-2023

De kousenband is een van de attributen die hoort bij een trouwjurk en is een belangrijk onderdeel van de traditionele bruidsoutfit. Het is een bekend gebruik om "something old, something new, something borrowed, something blue" te dragen op de trouwdag, waarbij je trouwjurk het nieuwe element vertegenwoordigt. De kousenband kan dienen als het blauwe element en heeft bovendien ook een symbolische betekenis. Het gebruik van de blauwe kleur in de kousenband is afkomstig uit een Bijbels verhaal en staat voor 'zuiverheid' en 'trouw'. Een bruid die een blauw stuk stof in haar jurk verwerkt of als band om haar been draagt, laat hiermee zien dat ze trouwe liefde kent voor haar man.

Lees meer
Trouw ambtenaar

Maak van je huwelijksvoltrekking één van de hoogtepunten op je trouwdag

10-05-2023

Op jouw trouwdag wil je er natuurlijk op je best uitzien, maar niet alleen de perfecte trouwjurk of een spetterend feest is belangrijk. Ook de huwelijksvoltrekking zelf is een belangrijk is één van de hoogtepunten van je trouwdag. Daarom hier alles over de huwelijksvoltrekking.

Lees meer
klantenvertellen9.4
klantenvertellen
9.4 10 1 uit 797 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.