4 Tips voor een zomer bruiloft | Trouwen blog | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
4 Tips voor een zomer bruiloft

4 Tips voor een zomer bruiloft

01-07-2024

Tijdens een zomerbruiloft ben je van een ding verzekerd; het zal warm en zonnig worden. Of je nu kiest voor een strandbruiloft of een bruiloft bij een mooi landgoed, aan de hitte zul je niet ontkomen. Om toch zo goed mogelijk te kunnen genieten van je bijzondere dag hebben wij een lijst samengesteld met onze favoriete trouwjurken stijlen voor zomer bruiloften.

Trouwjurk met open rug

Durf je een gewaagde jurk aan te trekken? Kies dan voor een trouwjurk met een open rug. Doordat de rug bloot is zul je een aangenaam briesje voelen op de warme zomerdag.

 

Kies voor een opgestoken haarstijl om je rug nog beter te accentueren terwijl het je ook koel houdt. 

Straal in een korte trouwjurk

Trouwjurken met een cocktail lengte zijn een trendy stijl voor in de zomer. Ze kunnen worden opgefleurd met kant of andere versieringen.

 

Dit is ook een geweldige optie als je een strandbruiloft hebt omdat je je geen zorgen hoeft te maken over je jurk die door het zand sleept of per ongeluk nat wordt door de zee. 

Kies voor ademende stoffen

Je hoeft geen concessies te maken op de stijl van je trouwjurk. Elke stijl is mogelijk, het gaat juist om het soort stof dat gebruikt wordt. Voor een zomer bruiloft is het ideaal om te kiezen voor stoffen die juist luchtiger zijn. 

 

Kies je voor lange mouwen? Gebruik dan een luchtige stof om deze mouwen te creëren, zo blijf je langer koel en heb je toch de look die je wilt.

 

Een flowy bohemian trouwjurk is ideaal om de hitte mee te bestrijden, deze trouwjurk past ook perfect bij een strandbruiloft. 

Ga voor een schouderloos model

Is jouw droom trouwjurk een model met een strakke pasvorm? Kies dan voor een off-the-shoulder model. Door de schouders te ontbloten heb je een plek waar een briesje direct je lichaam raakt en zo kunt afkoelen.

 

Een zomer bruiloft belooft warmte en zon, maar met de juiste keuzes kun je stralend en comfortabel je grote dag beleven. Denk aan een trouwjurk met een open rug voor een verkoelend briesje, een korte cocktail trouwjurk die perfect is voor het strand, of kies voor ademende stoffen om koel te blijven zonder in te leveren op stijl. Een schouderloze jurk biedt zowel elegantie als verkoeling. Met deze tips kun je volop genieten van je prachtige zomerse bruiloft.

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.