Susanna Rivieri 310641 | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Susanna Rivieri
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Susanna Rivieri 310641

Susanna Rivieri 310641

Trouwjurk Susanna Rivieri 310641 

De "Susanna Rivieri 310641" trouwjurk is een adembenemende keuze voor de bruid die elegantie en romantiek wil uitstralen op haar speciale dag. Deze betoverende trouwjurk combineert traditionele charme met eigentijdse details, wat resulteert in een tijdloze en verfijnde uitstraling.

De jurk heeft een off-the-shoulder halslijn die de schouders prachtig accentueert en een vleugje sensualiteit toevoegt. Het lijfje is rijkelijk versierd met delicate kantapplicaties die naadloos overlopen in de zachte, vloeiende tule rok. De intricate bloemenmotieven op het lijfje en de rok zorgen voor een romantische en sprookjesachtige uitstraling, perfect voor elke droombruiloft.

De "Susanna Rivieri 310641" is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die comfort en luxe bieden. De lichte en luchtige stof zorgt ervoor dat je je de hele dag door vrij en comfortabel kunt bewegen, of je nu loopt, danst of poseert voor foto's. De uitgebreide sleep voegt een dramatisch element toe en maakt elke stap die je zet onvergetelijk.

Deze jurk is ideaal voor een breed scala aan bruiloftslocaties, van historische kastelen tot weelderige landgoederen en luxe balzalen. De aandacht voor detail en het vakmanschap maken deze jurk tot een meesterwerk dat elke bruid doet stralen.

Kies voor de "Susanna Rivieri 310641" trouwjurk en ervaar de magie van een tijdloze en elegante creatie. Maak van je trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met een jurk die zowel jij als je gasten zich nog lang zullen herinneren.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.