Modeca Le Papillon Scarlett | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Modeca
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Modeca Le Papillon Scarlett

Modeca Le Papillon Scarlett

Modeca Le Papillon Scarlett Trouwjurk

De Modeca La Papillon Scarlett trouwjurk is een droom die uitkomt voor elke bruid die op zoek is naar een perfecte mix van romantiek en verfijning. Deze adembenemende jurk is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de bruid te accentueren en haar een gracieuze en elegante uitstraling te geven op haar speciale dag.

De jurk heeft een delicate V-halslijn die de hals en schouders prachtig accentueert. Het lijfje is versierd met ingewikkeld kant en subtiele bloemenmotieven, wat een vleugje romantiek toevoegt. De doorschijnende zijkanten van de jurk geven een moderne twist aan het klassieke ontwerp, en de dunne schouderbandjes zorgen voor een elegante en verfijnde look.

Het A-lijn silhouet van de jurk valt soepel en vloeiend naar beneden, wat zorgt voor een sierlijke beweging bij elke stap. De rok is gemaakt van zachte tule, die een luchtige en dromerige uitstraling geeft. De lange, vloeiende sleep voegt een extra vleugje elegantie toe en maakt een indrukwekkend statement wanneer de bruid door het gangpad loopt.

De Modeca La Papillon Scarlett trouwjurk is ideaal voor de bruid die houdt van romantische details en een klassieke, tijdloze look. Of je nu een intieme ceremonie in een historische kerk hebt of een grootse viering in een elegant landhuis, deze jurk zorgt ervoor dat je er prachtig uitziet en je je de hele dag door zelfverzekerd en stralend voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.