Susanna Rivieri 312646 | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Susanna Rivieri
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Susanna Rivieri 312646

Susanna Rivieri 312646

Trouwjurk Susanna Rivieri 312646 

De "Susanna Rivieri 312646" trouwjurk is een betoverende keuze voor de moderne bruid die elegantie en verfijning wil uitstralen op haar speciale dag. Deze prachtige jurk combineert een klassiek ontwerp met eigentijdse details, waardoor een tijdloze look ontstaat die je gasten zeker zal imponeren.

De jurk heeft een delicate sweetheart halslijn en sierlijke schouderbandjes die subtiel versierd zijn met kantapplicaties. Het nauwsluitende lijfje, rijkelijk gedecoreerd met ingewikkelde kanten patronen, accentueert de taille en vloeit elegant over in een rok van zachte tule. De transparante kanten details voegen een vleugje sensualiteit toe, terwijl de volledige rok een etherische, romantische uitstraling creëert.

De "Susanna Rivieri 312646" is gemaakt van hoogwaardige stoffen die zowel comfort als stijl bieden. De lichte en luchtige stof zorgt ervoor dat je je vrij en comfortabel kunt bewegen, of je nu door de gang loopt, danst of poseert voor foto's. De lange sleep voegt een dramatisch effect toe en maakt elke stap die je zet onvergetelijk.

Deze jurk is perfect voor een scala aan bruiloftslocaties, van historische kastelen tot moderne evenementruimtes. De verfijnde details en het vakmanschap maken deze jurk tot een meesterwerk dat elke bruid zal laten stralen.

Kies voor de "Susanna Rivieri 312646" en ervaar de magie van een trouwjurk die elegantie, stijl en romantiek samenbrengt. Maak van je trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met een jurk die zowel jij als je gasten zich nog lang zullen herinneren.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.