Casablanca Bridal LE115 Gianna | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Casablanca Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Casablanca Bridal LE115 Gianna

Casablanca Bridal LE115 Gianna

Casablanca Bridal LE115 Gianna 

Maak kennis met de Casablanca Bridal LE115 Gianna – een betoverende bruidsjurk die de perfecte balans vindt tussen klassiek en modern. Deze prachtige jurk is ontworpen voor de bruid die elegantie en eigentijdse flair wil combineren op haar speciale dag.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Casablanca Bridal
Model: LE115 Gianna
Stijl: Tijdloos en modern
Kleur: Ivoor
Details: Strapless sweetheart halslijn, volumineuze afneembare mouwen, vloeiende rok met sleep
Materiaal: Luxe satijn voor een gladde en verfijnde uitstraling

Elegantie en Unieke Details

De Casablanca Bridal LE115 Gianna straalt pure elegantie uit met haar strapless sweetheart halslijn die subtiel de schouders en halslijn accentueert. De volumineuze afneembare mouwen voegen een dramatisch element toe aan de jurk, terwijl de vloeiende rok met een prachtige sleep een vleugje romantiek geeft aan het geheel.

Waarom Kiezen voor de Casablanca Bridal LE115 Gianna?

Klassieke Elegant: De tijdloze strapless sweetheart halslijn biedt een klassieke look die nooit uit de mode raakt.
Unieke Mouwen: De afneembare volumineuze mouwen bieden veelzijdigheid en een opvallend stijlstatement voor zowel de ceremonie als de receptie.
Luxe Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig satijn, straalt deze jurk luxe en verfijning uit, perfect voor de bruid die een vleugje glamour wil.
Vloeiende Rok: De vloeiende rok met sleep zorgt voor een dramatische entree en prachtige bewegingsvrijheid, ideaal voor een onvergetelijke bruiloft.

Voor de Bruid met Stijl en Flair

De Casablanca Bridal LE115 Gianna is perfect voor de bruid die een verfijnde en stijlvolle uitstraling wil combineren met unieke details. Of je nu kiest voor een traditionele ceremonie of een moderne viering, deze jurk biedt de veelzijdigheid en elegantie die je zoekt.

Plan nu een pasafspraak op onze website en ontdek de tijdloze schoonheid van de Casablanca Bridal LE115 Gianna. Laat je stralen op je grote dag met deze prachtige en unieke bruidsjurk die zowel klassiek als eigentijds is.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.