Trouwjurk E-5298 Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5298 Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5298 Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5298 Elizabeth Passion

Ben je op zoek naar een trouwjurk die zowel elegantie als een moderne flair uitstraalt? Deze adembenemende jurk met een diepe V-halslijn, delicate spaghettibandjes en verfijnde kantapplicaties is de perfecte keuze voor je grote dag. Het lijfje is rijkelijk gedetailleerd met kant, wat een luxueuze en romantische uitstraling geeft.

De vloeiende rok is gemaakt van lichte chiffon die soepel valt en bij elke stap prachtig beweegt. De hoge split aan de voorkant voegt een gedurfde en eigentijdse touch toe, perfect voor de bruid die haar benen elegant wil laten zien terwijl ze loopt.

Deze jurk is ideaal voor zowel intieme ceremonieën als grootse vieringen, en zal je laten stralen op je speciale dag. De combinatie van klassieke schoonheid en moderne stijl maakt deze jurk een uitstekende keuze voor elke bruid die op zoek is naar een onvergetelijke bruidslook.

Ontdek deze prachtige trouwjurk en nog veel meer in onze uitgebreide collectie. Bezoek onze website voor meer informatie en laat je inspireren door onze elegante en modieuze ontwerpen. Maak van je trouwdag een onvergetelijke ervaring met deze betoverende en stijlvolle bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.