Trouwjurk Britta Modeca | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Modeca
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Britta Modeca

Trouwjurk Britta Modeca

Trouwjurk Britta Modeca

De Modeca Britta trouwjurk is een perfecte belichaming van romantiek en elegantie, ideaal voor de bruid die haar sprookjesachtige huwelijksdag aan de kust wil vieren. Deze prachtige jurk combineert verfijnde details met een vleugje dromerigheid, waardoor de bruid straalt op haar speciale dag.

De jurk heeft een flatterende sweetheart-halslijn die de hals en schouders prachtig accentueert. Het lijfje is rijkelijk versierd met delicaat kant en subtiele kraaltjes, die een sprankelend en luxueus effect creëren. De off-the-shoulder mouwen zijn licht en luchtig, en voegen een vleugje romantiek toe zonder afbreuk te doen aan de moderne uitstraling van de jurk.

Het aansluitende silhouet van de jurk omhelst de vormen van het lichaam en loopt vloeiend over in een zachte, elegante rok die sierlijk naar beneden valt. De rok is gemaakt van hoogwaardige stoffen die soepel bewegen en een moeiteloos elegante uitstraling geven. De lange sleep voegt een dramatisch element toe, perfect voor een indrukwekkende entree.

De Modeca Britta trouwjurk is ideaal voor de bruid die droomt van een romantische ceremonie met een adembenemend uitzicht op zee. Of je nu trouwt op een klif met een panoramisch uitzicht of op een idyllisch strand, deze jurk zorgt ervoor dat je er prachtig uitziet en je je de hele dag door zelfverzekerd en stralend voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.