Trouwjurk LE119 Casablanca Bridal | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Casablanca Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Le Blanc by Casablanca Bridal Nederland

Trouwjurk LE119 Casablanca Bridal

Trouwjurk LE119 Casablanca Bridal

Casablanca Bridal, opgericht in 1997, heeft zich snel ontwikkeld tot een vooraanstaand merk in de bruidsmode wereld. Het merk is trots op zijn unieke benadering, waarbij elke trouwjurk een meesterwerk op zich is.

Elke Casablanca-jurk wordt met de hand vervaardigd en is doordrenkt met prachtige details, zoals handgemaakte kralenontwerpen en schitterende kanten accenten. Het merk streeft ernaar om aan de specifieke behoeften van elke bruid te voldoen door maatwerk en een perfecte pasvorm te bieden.

Het feit dat elke Casablanca-jurk op bestelling wordt gemaakt, verzekert bruiden van een unieke en persoonlijke trouwjurk. Het merk legt de nadruk op uitstekende kwaliteit, origineel ontwerp en aandacht voor detail, wat heeft geleid tot meerdere nominaties voor onderscheidingen van uitmuntendheid op het gebied van ontwerp en service.

Met Casablanca Bridal trouwjurken kunnen bruiden rekenen op een combinatie van vakmanschap, maatwerk en prachtige esthetiek. Het merk streeft ernaar om elke bruid te laten stralen op haar grote dag, met een jurk die haar individualiteit en schoonheid weerspiegelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.