Trouwjurk 20319 Amelie Bridal | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Amelie Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20319 Amelie Bridal

Trouwjurk 20319 Amelie Bridal

Trouwjurk 20319 Amelie Bridal

De "Amelie 20319" trouwjurk is een prachtige keuze voor de bruid die op zoek is naar een perfecte mix van moderne elegantie en romantische verfijning. Deze adembenemende jurk combineert luxe kantdetails met een vloeiend silhouet, waardoor je op je trouwdag gegarandeerd zult stralen.

Met een diepe V-halslijn en delicate schouderbandjes biedt deze jurk een elegante en verfijnde uitstraling. Het lijfje is rijkelijk versierd met intricate kantapplicaties die naadloos overlopen in de zachte, vloeiende rok. De delicate bloemenmotieven en doorschijnende details in het lijfje voegen een romantische en moderne flair toe aan het klassieke ontwerp.

De "Amelie 20319" is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel comfort als luxe bieden. De lichte en luchtige stof zorgt ervoor dat je je de hele dag door vrij en comfortabel kunt bewegen, of je nu loopt, danst of poseert voor foto's. De elegante rok, met een dramatische sleep die versierd is met kant, voegt een extra vleugje grandeur toe aan elke stap die je zet.

Deze jurk is ideaal voor diverse bruiloftslocaties, van idyllische tuinfeesten tot elegante strandceremonies. De aandacht voor detail en het vakmanschap maken deze jurk tot een meesterwerk dat elke bruid doet stralen.

Kies voor de "Amelie 20319" trouwjurk en geniet van een onvergetelijke trouwdag met een jurk die elegantie, stijl en romantiek perfect in balans brengt. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van deze prachtige creatie en maak van je trouwdag een magische ervaring die je je nog lang zult herinneren.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.