2415 trouwjurk Lisa Donetti | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Lisa Donetti
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
2415 trouwjurk Lisa Donetti

2415 trouwjurk Lisa Donetti

2415 trouwjurk Lisa Donetti

De Lisa Donetti 2415 trouwjurk is de perfecte keuze voor bruiden die dromen van een elegante en romantische bruiloft. Deze betoverende jurk combineert klassieke schoonheid met moderne details, waardoor je gegarandeerd straalt op je grote dag.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Lisa Donetti
Model: 2415
Stijl: Romantisch en tijdloos
Kleur: Ivoor met subtiele blush accenten
Details: Off-the-shoulder mouwen, diepe V-hals, gedetailleerde kantapplicaties, volle tule rok
Materiaal: Hoogwaardig kant en zachte tule

Romantische Elegantie

De Lisa Donetti 2415 trouwjurk straalt romantiek uit met zijn off-the-shoulder mouwen en diepe V-hals, die een sensuele en verfijnde look creëren. De delicate kantapplicaties sieren het lijfje en vloeien prachtig over in de volle tule rok, wat zorgt voor een dromerige en sprookjesachtige uitstraling.

Waarom Kiezen voor de Lisa Donetti 2415?

Romantische Stijl: De off-the-shoulder mouwen en de diepe V-hals geven deze jurk een romantische en verfijnde uitstraling.
Gedetailleerde Kant: De kantapplicaties voegen een vleugje luxe en elegantie toe, perfect voor een sprookjesachtige bruiloft.
Comfort en Pasvorm: Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kant en tule, biedt deze jurk een comfortabele pasvorm voor de hele dag.
Veelzijdig Ontwerp: Geschikt voor zowel een traditionele ceremonie als een moderne bruiloft, deze jurk past bij elke bruiloftsvisie.

Voor de Romantische Bruid

De Lisa Donetti 2415 is ideaal voor bruiden die dromen van een romantische en tijdloze bruiloft. Deze jurk biedt een perfecte balans tussen klassieke charme en moderne elegantie, waardoor je er prachtig uitziet en je comfortabel voelt op je grote dag.

Maak Een Pasafspraak

Ontdek de magie van de Lisa Donetti 2415 door een pasafspraak te maken op onze website. Ervaar hoe deze prachtige jurk aansluit bij jouw persoonlijke stijl en maak van jouw bruiloft een onvergetelijke dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.