Trouwjurk 200147M Demetrios | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Demetrios
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 200147M Demetrios

Trouwjurk 200147M Demetrios

Verfijnde Glamour: Demetrios Trouwjurk Model 200147M

Laat je stralen op je huwelijksdag met de verfijnde trouwjurk van Demetrios, model 200147M. Deze jurk belichaamt een perfecte mix van glamour en elegantie, ideaal voor de moderne bruid die houdt van een verleidelijke maar toch klassieke uitstraling.

Kenmerken van de Jurk:

Hartvormige Halslijn: De romantische hartvormige halslijn geeft de jurk een elegante en vrouwelijke touch, perfect om de aandacht te vestigen op het decolleté.
Nauwsluitende Pasvorm: Deze jurk omhelst je figuur op een flatterende manier en benadrukt je natuurlijke rondingen, wat zorgt voor een prachtige, slanke look.
Verleidelijke Split: De opvallende split aan de voorzijde voegt een vleugje sensualiteit toe aan de jurk, terwijl je toch sierlijk en stijlvol blijft.
Strakke, Moderne Stijl: De minimalistische stijl met een eigentijdse afwerking maakt deze jurk ideaal voor bruiden die op zoek zijn naar een strakke, moderne look zonder concessies te doen aan elegantie.

Waarom Kiezen Voor Demetrios Model 200147M? Deze trouwjurk is perfect voor de bruid die wil schitteren in een tijdloos maar toch eigentijds ontwerp. Het eenvoudige maar luxueuze ontwerp maakt het mogelijk om de jurk gemakkelijk te combineren met verschillende accessoires, zodat je je eigen unieke look kunt creëren op je trouwdag. De hoogwaardige stoffen en de verfijnde snit zorgen ervoor dat je je zowel comfortabel als zelfverzekerd voelt, van het altaar tot de dansvloer.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.