Trouwjurk Aliah Modeca | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Modeca
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Aliah Modeca

Trouwjurk Aliah Modeca

Trouwjurk Aliah Modeca

De Modeca Aliah trouwjurk is een verbluffende creatie die de perfecte combinatie biedt van romantiek en verfijning. Deze jurk is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de bruid te benadrukken en haar een koninklijke uitstraling te geven op haar speciale dag.

De jurk heeft een elegante V-halslijn en delicate schouderbandjes die de hals en schouders prachtig accentueren. Het lijfje is gedetailleerd met fijn kant en subtiele kraaltjes, die een sprankelend effect geven zonder te overheersen. De kanten applicaties lopen door over de hele jurk en creëren een harmonieus en romantisch patroon dat de jurk een tijdloze uitstraling geeft.

Het nauwsluitende silhouet van de jurk volgt de contouren van het lichaam en accentueert de vrouwelijke vormen op een elegante manier. De zachte, doorzichtige tule van de rok valt vloeiend naar beneden en eindigt in een prachtige sleep die een gevoel van grandeur toevoegt. De illusie-rug met knoopjes voegt een extra vleugje verfijning toe en maakt de achterkant van de jurk net zo indrukwekkend als de voorkant.

De Modeca Aliah trouwjurk is ideaal voor de bruid die op zoek is naar een jurk die zowel klassiek als eigentijds is. Of je nu trouwt in een historisch gebouw of een moderne locatie, deze jurk zorgt ervoor dat je straalt en je je de hele dag door prachtig en zelfverzekerd voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.