Trouwjurk Zhea Modeca | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Modeca
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Zhea Modeca

Trouwjurk Zhea Modeca

Trouwjurk Zhea Modeca

De Modeca Zhea trouwjurk is een waar kunstwerk dat de perfecte balans biedt tussen klassieke elegantie en moderne verfijning. Deze adembenemende bruidsjurk is ontworpen om de bruid op haar speciale dag te laten stralen.

De jurk heeft een strapless sweetheart-halslijn die subtiel en flatterend is, en de aandacht naar de schouders en decolleté trekt. Het lijfje is prachtig versierd met ingewikkelde kantapplicaties en kraaltjes, die een schitterend effect creëren en een vleugje glamour toevoegen. De nauwsluitende pasvorm van het lijfje accentueert de taille en vloeit elegant over in een prachtige zeemeerminrok.

De rok van de jurk is gemaakt van delicate tule en kant, wat zorgt voor een zachte en romantische uitstraling. De indrukwekkende sleep voegt een dramatisch element toe en maakt een betoverende indruk wanneer de bruid door het gangpad loopt. De details van de jurk zijn tot in de perfectie afgewerkt, wat zorgt voor een luxueuze en hoogwaardige uitstraling.

De Modeca Zhea trouwjurk is ideaal voor de bruid die een statement wil maken en haar grootse entree wil maken op haar huwelijksdag. Of je nu trouwt in een majestueuze kathedraal of een elegante balzaal, deze jurk zorgt ervoor dat je er onvergetelijk uitziet en je je de hele dag zelfverzekerd en prachtig voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.