Trouwjurk E-5001T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5001T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5001T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5001T Elizabeth Passion

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk die elegantie en romantiek uitstraalt? Deze adembenemende jurk met een diepe V-halslijn en delicate korte mouwen is een ideale keuze voor je grote dag. Het lijfje is gedetailleerd met verfijnde kantapplicaties die zorgen voor een romantische en tijdloze uitstraling. De zachte roze tint van de jurk geeft een moderne twist aan de traditionele witte bruidsjurk, wat je look uniek en opvallend maakt.

De volumineuze tule rok valt prachtig en zorgt voor een dromerige uitstraling terwijl je door het gangpad loopt. Deze jurk is perfect voor zowel intieme ceremonies als grootschalige vieringen, en zal je laten stralen op je speciale dag. De combinatie van klassieke schoonheid en moderne stijl maakt deze jurk een uitstekende keuze voor elke bruid die op zoek is naar een onvergetelijke bruidslook.

Ontdek deze prachtige trouwjurk en meer in onze uitgebreide collectie. Bezoek onze website voor meer informatie en laat je inspireren door onze elegante en modieuze ontwerpen. Maak van je trouwdag een onvergetelijke ervaring met deze betoverende en romantische bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.