Trouwjurk Twist White One | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
White One
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Twist White One

Trouwjurk Twist White One

Trouwjurk Twist White One

Ervaar de magie van de White One Twist bruidsjurk, een droomjurk die klassieke charme en moderne elegantie combineert. Perfect voor de bruid die op zoek is naar verfijning en romantiek op haar grote dag.

De White One Twist bruidsjurk heeft een adembenemende A-lijn silhouet dat iedere bruid een prinsessengevoel geeft. Het prachtige kant met bloemenapplicaties siert het lijfje en de lange mouwen, terwijl de diepe V-hals en illusie rug een subtiele sexy touch toevoegen. De rok is gemaakt van lagen zachte tule met een vleugje glinstering, wat zorgt voor een sprookjesachtige uitstraling.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: White One
Model: Twist
Stijl: A-lijn silhouet
Kleur: Ivoor
Details: Bloemen kantapplicaties, diepe V-hals, illusie rug, lange mouwen, glinsterende tule rok
Materiaal: Luxe stoffen voor comfort en stijl

Waarom kiezen voor de White One Twist?

Sprookjesachtige Schoonheid: De combinatie van bloemen kantapplicaties en glinsterende tule creëert een magische en betoverende look.
Elegant en Verfijnd: De diepe V-hals en illusie rug voegen een moderne en elegante twist toe aan het klassieke A-lijn silhouet.
Comfort en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze jurk zowel comfort als stijl, perfect voor een hele dag van festiviteiten.

Maak je bruiloftsdag onvergetelijk met de White One Twist bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en plan een pasafspraak om deze prachtige jurk in het echt te ervaren. Omarm de perfecte mix van klassieke romantiek en moderne elegantie met de White One Twist.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.