Trouwjurk Amol White One | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
White One
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Amol White One

Trouwjurk Amol White One

Trouwjurk Amol White One

Ervaar pure elegantie met de White One Amol bruidsjurk, een betoverende keuze voor de moderne bruid. Deze adembenemende jurk combineert klassieke charme met hedendaagse verfijning, perfect voor een onvergetelijke bruiloft.

De White One Amol bruidsjurk kenmerkt zich door een prachtig baljurk silhouet dat je een koninklijke uitstraling geeft. De illusion lange mouwen met delicate kanten details zorgen voor een romantische en verfijnde look, terwijl de volumineuze satijnen rok elegant doorloopt in een koninklijke sleep.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: White One
Model: Amol
Stijl: Baljurk bruidsjurk
Kleur: Ivoor
Details: Illusion lange mouwen, kanten lijfje, satijnen rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor een luxueuze en comfortabele pasvorm

Waarom kiezen voor de White One Amol?

Romantische Details: De illusion lange mouwen en het kanten lijfje voegen een vleugje romantiek toe aan deze elegante jurk.
Koninklijke Uitstraling: Het baljurk silhouet en de volumineuze satijnen rok zorgen voor een koninklijke en majestueuze look.
Comfort en Luxe: De hoogwaardige materialen bieden ultiem comfort en een luxueuze uitstraling, ideaal voor je grote dag.

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de White One Amol bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en maak een afspraak voor een pasbeurt. Ontdek hoe deze prachtige jurk je droombruiloft nog specialer kan maken.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.