Trouwjurk Mirage White One | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
White One
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Mirage White One

Trouwjurk Mirage White One

Trouwjurk Mirage White One

Stralend, elegant en betoverend - de White One Mirage bruidsjurk is de ultieme keuze voor bruiden die hun grote dag onvergetelijk willen maken. Deze adembenemende jurk combineert verfijnde kantdetails met een sensueel silhouet, perfect voor een bruiloft aan het strand of een romantische ceremonie.

De White One Mirage heeft een nauwsluitend silhouet dat prachtig je figuur omarmt. De diepe V-hals aan zowel de voor- als achterkant voegt een vleugje gewaagde elegantie toe, terwijl de delicate kanten applicaties voor een romantische uitstraling zorgen. De lichte, vloeiende stof en de subtiele sleep geven de jurk een etherische charme.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: White One
Model: Mirage
Stijl: Nauwsluitende bruidsjurk
Kleur: Ivoor
Details: Diepe V-hals, delicate kantapplicaties, lichte en vloeiende stof
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor comfort en een luxueuze look

Waarom kiezen voor de White One Mirage?

Stralende Elegant: Het nauwsluitende silhouet met diepe V-hals en prachtige kantapplicaties creëren een elegante en stralende look.
Hoogwaardige Materialen: De lichte, vloeiende stoffen bieden zowel stijl als comfort, zodat je je de hele dag door prachtig en op je gemak voelt.
Perfect voor Strandbruiloften: Het ontwerp en de lichte materialen maken deze jurk ideaal voor een romantische bruiloft aan het strand.

Voel je als een godin op je grote dag met de White One Mirage bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt. Deze jurk is de perfecte keuze voor bruiden die dromen van een elegante en romantische bruiloft.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.