Trouwjurk 20011 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20011 Sweetheart

Trouwjurk 20011 Sweetheart

Trouwjurk 20011 Sweetheart

Ontdek de perfecte balans tussen romantiek en moderne flair met de Sweetheart 20011 bruidsjurk. Deze betoverende jurk is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van elke bruid te accentueren en haar zelfvertrouwen te laten stralen op haar speciale dag.

De Sweetheart 20011 beschikt over een elegante A-lijn silhouet dat flatterend is voor alle lichaamstypes. Het kanten lijfje met V-halslijn en dunne schouderbandjes biedt een delicate en verfijnde look. De gedetailleerde bloemenkantapplicaties voegen een vleugje romantiek toe, terwijl de hoge split in de rok een moderne twist geeft en een subtiel vleugje sensualiteit biedt.

Gemaakt van luxe stoffen, zorgt deze jurk niet alleen voor een adembenemende uitstraling, maar ook voor optimaal draagcomfort. De vloeiende rok van tule valt prachtig en zorgt voor een sprookjesachtig effect terwijl je door het gangpad loopt.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Sweetheart
Model: 20011
Stijl: A-lijn bruidsjurk met een mix van romantische en moderne details
Kleur: Traditioneel ivoor
Details: V-halslijn, dunne schouderbandjes, bloemenkantapplicaties, hoge split in de rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor een luxueuze uitstraling en comfortabel draagcomfort

Waarom kiezen voor de Sweetheart 20011?

Elegante Romantiek: Het A-lijn silhouet en de delicate bloemenkantapplicaties zorgen voor een tijdloze, romantische uitstraling.
Moderne Twist: De hoge split in de rok voegt een eigentijdse flair toe, perfect voor de bruid die graag een statement maakt.
Comfort en Stijl: Gemaakt van luxe materialen, biedt deze jurk zowel stijl als comfort, zodat je kunt genieten van elke moment van je grote dag.

Maak je trouwdag onvergetelijk met de Sweetheart 20011 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt. Laat jouw sprookje tot leven komen in deze prachtige mix van elegantie en moderne charme.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.