Trouwjurk 20015 Sweetheart | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Sweetheart
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 20015 Sweetheart

Trouwjurk 20015 Sweetheart

Trouwjurk 20015 Sweetheart

Stralend in eenvoud en elegantie, de Sweetheart 20015 bruidsjurk is de perfecte keuze voor de bruid die op zoek is naar een klassieke maar moderne uitstraling op haar grote dag. Deze betoverende jurk combineert een tijdloze A-lijn silhouet met verfijnde details die elke bruid doen stralen.

De jurk beschikt over een diep uitgesneden V-hals en een illusion lijfje, versierd met delicate bloemenkantapplicaties die sierlijk langs het bovenlijfje lopen. De fijne schouderbandjes en de prachtige kantdetails geven de jurk een romantische en elegante uitstraling. De vloeiende rok, gemaakt van zachte tule, zorgt voor een luchtige en lichte look, perfect voor een sprookjesachtige bruiloft.

De Sweetheart 20015 is vervaardigd uit hoogwaardige stoffen die niet alleen luxe, maar ook comfort bieden, zodat je je de hele dag op je gemak voelt. De jurk accentueert subtiel je figuur en vloeit moeiteloos uit in een lichte A-lijn, waardoor je een gracieuze entree maakt op je trouwdag.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Sweetheart
Model: 20015
Stijl: Klassieke A-lijn bruidsjurk met moderne details
Kleur: Traditioneel ivoor
Details: Diepe V-hals, illusion lijfje met bloemenkantapplicaties, fijne schouderbandjes, vloeiende tule rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor een luxueus gevoel en optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Sweetheart 20015?

Tijdloze Elegantie: Deze jurk combineert een klassiek A-lijn silhouet met moderne details, waardoor je op je trouwdag straalt in tijdloze elegantie.
Comfort en Luxe: De hoogwaardige stoffen zorgen ervoor dat je de hele dag in comfort en stijl kunt genieten.
Romantische Details: De delicate bloemenkantapplicaties en de zachte tule rok geven de jurk een romantische en verfijnde uitstraling.

Maak je trouwdag onvergetelijk met de Sweetheart 20015 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt. Ontdek de jurk van je dromen en straal op je grote dag in de perfecte combinatie van klassiek en modern.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.