Trouwjurk E-5538T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5538T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5538T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5538T Elizabeth Passion

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk die romantiek en elegantie uitstraalt? Deze betoverende off-the-shoulder trouwjurk is precies wat je zoekt. Het lijfje van de jurk is prachtig gedetailleerd met delicate kantapplicaties en heeft een doorzichtig korset dat een vleugje sensualiteit toevoegt zonder afbreuk te doen aan de verfijning. De off-the-shoulder mouwen geven een romantische uitstraling en accentueren de schouders op een prachtige manier.

De rok van de jurk is gemaakt van luchtige tule, die soepel en dromerig valt. Deze combinatie zorgt voor een sprookjesachtige look die perfect is voor elke bruiloft, of je nu een intieme ceremonie of een grootschalige viering plant. De vloeiende rok beweegt elegant met je mee, waardoor je op je grote dag kunt stralen.

Deze trouwjurk is ideaal voor de bruid die op zoek is naar een klassieke en tijdloze look met een moderne twist. De combinatie van romantische kantdetails, een doorzichtig korset en een luchtige tule rok maakt deze jurk een uitstekende keuze voor je trouwdag.

Ontdek deze prachtige trouwjurk en meer in onze uitgebreide collectie. Bezoek onze website voor meer informatie en laat je inspireren door onze elegante en modieuze ontwerpen. Maak van je trouwdag een onvergetelijke ervaring met deze betoverende en romantische bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.