Trouwjurk Valentina Serravalle Design Studio | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Serravalle Design Studio
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Valentina Serravalle Design Studio

Trouwjurk Valentina Serravalle Design Studio

Trouwjurk Valentina Serravalle Design Studio

Deze adembenemende trouwjurk, bekend als de "Serravalle Valentina", combineert tijdloze elegantie met moderne flair. Het nauwsluitende silhouet benadrukt de vrouwelijke vormen, terwijl de diepe V-hals een vleugje sensualiteit toevoegt. De delicate kantapplicaties rond de taille creëren een verfijnde overgang naar de vloeiende rok, die gracieus uitloopt in een prachtige kanten sleep. Deze jurk is perfect voor de bruid die op zoek is naar een subtiele, maar toch onvergetelijke look op haar grote dag.

De "Serravalle Valentina" is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en luxe garanderen. De nauwgezette aandacht voor detail en de vakmanschap die in elk steekje is verwerkt, maken deze jurk tot een meesterwerk. Of de bruiloft nu plaatsvindt in een historische kerk, een schilderachtige tuin, of een moderne evenementenruimte, deze jurk past naadloos in elke setting.

Laat je stralen op je trouwdag met de "Serravalle Valentina", een jurk die elegantie, stijl en verfijning in één adembenemende creatie samenbrengt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.