Trouwjurk KA-19129T Agnes Fashion Group | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Agnes Fashion Group
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk KA-19129T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-19129T Agnes Fashion Group

Trouwjurk KA-19129T Agnes Fashion Group

Maak een onvergetelijke indruk op je trouwdag met de prachtige bruidsjurk KA-19129T van Agnes Fashion Group. Deze elegante jurk combineert tijdloze charme met moderne verfijning, ontworpen om elke bruid zich als een prinses te laten voelen.

Kenmerken:

  • Kant en Tule: Deze jurk beschikt over delicate kanten details die over de hele bovenkant lopen, wat een romantische en verfijnde uitstraling geeft. De tule rok valt soepel en elegant naar beneden, wat zorgt voor een prachtig silhouet.
  • Diepe V-hals: De diep uitgesneden V-halslijn benadrukt subtiel je decolleté, terwijl het delicate kant zorgt voor een vleugje sensualiteit.
  • Open Rug: De open rug voegt een dramatisch element toe aan het klassieke ontwerp, perfect voor bruiden die willen stralen vanuit elke hoek.
  • Zachtvallende Rok: De zachte, vloeiende rok is ideaal voor elke bruid die op zoek is naar comfort zonder in te boeten aan stijl. De lichte stof zorgt voor gemakkelijke beweging, of je nu door het gangpad loopt of op de dansvloer staat.
  • Pasvorm: De jurk heeft een getailleerde pasvorm die je figuur prachtig accentueert, met een lichte flair aan de onderkant voor een sierlijk effect.

Waarom Kiezen voor Agnes Fashion Group?

Agnes Fashion Group staat bekend om hun oog voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Elke jurk wordt met de hand vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. De KA-19129T is geen uitzondering en biedt elke bruid de perfecte mix van stijl, comfort en elegantie.

Stijl Tip: Combineer deze jurk met subtiele, sprankelende accessoires en een paar elegante hakken om je look compleet te maken. Een losse, romantische opsteekkapsel zou de kanten details van de jurk prachtig accentueren.

Bestellen: Ben je klaar om je droomjurk te passen? Bezoek onze website of maak een afspraak bij een van onze exclusieve verkooppunten. Laat je adviseren door onze ervaren stylisten en vind de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.