Casablanca Bridal 2464 Blanca | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Casablanca Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Casablanca Bridal 2464 Blanca

Casablanca Bridal 2464 Blanca

Casablanca Bridal 2464 Blanca 

Maak kennis met de Casablanca Bridal 2464 Blanca – een unieke en gedurfde keuze voor de moderne bruid die op zoek is naar iets buitengewoons. Deze innovatieve bruidsjurk combineert de elegantie van traditioneel kant met een eigentijdse twist, perfect voor een bruid die haar individualiteit wil laten zien.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Casablanca Bridal
Model: 2464 Blanca
Stijl: Modern en gedurfd
Kleur: Ivoor/Nude
Details: Strapless kanten bustier, aansluitende kanten broek, afneembare tule rok met kanten details
Materiaal: Fijn kant en tule voor een lichte en luchtige look

Unieke Combinatie van Traditioneel en Modern

De Casablanca Bridal 2464 Blanca biedt het beste van beide werelden: de tijdloze schoonheid van kant en de moderne flair van een jumpsuit. Het strapless bustier en de aansluitende kanten broek zorgen voor een gedurfde en eigentijdse look, terwijl de afneembare tule rok met delicate kanten details een vleugje traditionele elegantie toevoegt.

Waarom Kiezen voor de Casablanca Bridal 2464 Blanca?

Gedurfd en Modern: De combinatie van een kanten jumpsuit met een afneembare tule rok maakt deze jurk uniek en perfect voor de bruid die durft te onderscheiden.
Veranderlijke Look: De afneembare rok biedt de flexibiliteit om je look aan te passen gedurende de dag, van ceremonie naar receptie.
Comfort en Beweeglijkheid: De jumpsuit biedt ultiem comfort en bewegingsvrijheid, ideaal voor een energieke bruid die van plan is om te dansen en genieten van elk moment.
Elegante Details: De delicate kanten applicaties en de fijn bewerkte tule rok voegen een vleugje verfijning toe aan de moderne stijl.

Voor de Bruid die Durft te Onderscheiden

De Casablanca Bridal 2464 Blanca is perfect voor de bruid die haar trouwdag wil vieren met een unieke en onvergetelijke look. De combinatie van traditionele en moderne elementen maakt deze jurk een opvallende keuze voor je grote dag.

Plan nu een pasafspraak op onze website en ontdek de veelzijdigheid van de Casablanca Bridal 2464 Blanca. Maak van je bruiloft een onvergetelijke viering van stijl en individualiteit met deze prachtige en unieke bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.