Trouwjurk 313670 Susanna Rivieri | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Susanna Rivieri
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 313670 Susanna Rivieri

Trouwjurk 313670 Susanna Rivieri

Trouwjurk 313670 Susanna Rivieri

De "Susanna Rivieri 313670" trouwjurk is een majestueuze creatie die klassieke pracht en moderne verfijning belichaamt. Deze adembenemende trouwjurk is ontworpen voor de bruid die droomt van een sprookjesachtige verschijning op haar huwelijksdag.

Met een diep uitgesneden V-hals en lange mouwen biedt deze jurk een perfecte balans tussen elegantie en allure. De delicate kantapplicaties sieren zowel het lijfje als de mouwen, en vloeien naadloos over in de weelderige rok, waardoor een betoverend geheel ontstaat. De transparante details op de mouwen en de halslijn voegen een moderne twist toe aan het klassieke ontwerp.

De volle, uitlopende rok, gemaakt van lagen fijne tule en versierd met subtiele bloemmotieven, creëert een dramatische en koninklijke uitstraling. De lange sleep voegt extra grandeur toe en maakt elke stap die je zet onvergetelijk.

Deze jurk is ideaal voor bruiloften in grootse settings, zoals een kasteel, een statige villa, of een luxe balzaal. De hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail zorgen ervoor dat je je niet alleen prachtig voelt, maar ook comfortabel tijdens je hele trouwdag.

Met de "Susanna Rivieri 313670" trouwjurk kies je voor een look die tijdloze schoonheid en eigentijdse stijl perfect combineert. Laat je stralen op je grote dag in een jurk die zowel jij als je gasten zich nog lang zullen herinneren.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.