Trouwjurk Arlene Modeca | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Modeca
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Arlene Modeca

Trouwjurk Arlene Modeca

Trouwjurk Arlene Modeca

De Modeca Arlene trouwjurk is de belichaming van etherische schoonheid en verfijning. Deze betoverende bruidsjurk is ontworpen om de natuurlijke gratie en elegantie van de bruid te accentueren, terwijl ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelt op haar grote dag.

De jurk heeft een delicate V-halslijn die subtiel en elegant is, met fijne schouderbandjes die een lichte en luchtige uitstraling geven. Het doorschijnende lijfje is versierd met prachtig kant en kraaltjes, wat een vleugje glamour toevoegt zonder overdadig te zijn. De subtiele details in het kant creëren een romantische en dromerige sfeer, perfect voor een sprookjesachtige bruiloft.

Het vloeiende A-lijn silhouet van de jurk is ontworpen om soepel langs het lichaam te vallen en een sierlijke beweging te creëren bij elke stap. De rok is gemaakt van zachte tule, wat zorgt voor een luchtige en zwevende uitstraling. De lange sleep voegt een extra vleugje elegantie toe en maakt een indrukwekkend statement wanneer de bruid door het gangpad loopt.

De Modeca Arlene trouwjurk is perfect voor de bruid die houdt van romantische details en een tijdloze uitstraling. Of je nu trouwt op een idyllische buitenlocatie of in een intieme kerk, deze jurk zorgt ervoor dat je er stralend uitziet en je je de hele dag door prachtig voelt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.