Trouwjurk Cheri White One | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
White One
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Cheri White One

Trouwjurk Cheri White One

Trouwjurk Cheri White One

Ontdek de verfijnde elegantie van de White One Cheri bruidsjurk, een perfecte keuze voor de moderne bruid die op zoek is naar een tijdloze en toch eigentijdse look.

De White One Cheri bruidsjurk straalt luxe uit met haar strakke lijnen en verfijnde details. Het nauwsluitende silhouet omarmt je vormen op de juiste plekken, terwijl het kanten lijfje met diepe V-hals een vleugje romantiek toevoegt. De vloeiende rok loopt uit in een prachtige sleep, wat een dramatisch en onvergetelijk effect creëert.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: White One
Model: Cheri
Stijl: Nauwsluitend silhouet
Kleur: Ivoor
Details: Kant met bloemenapplicaties, diepe V-hals, vloeiende rok met sleep
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor een luxueuze en comfortabele pasvorm

Waarom kiezen voor de White One Cheri?

Verfijnde Romantiek: Het kanten lijfje met delicate bloemenapplicaties en de diepe V-hals zorgen voor een romantische en elegante uitstraling.
Vloeiende Rok met Sleep: De rok valt soepel en vloeiend, wat zorgt voor een dramatisch en stijlvol effect tijdens je wandeling naar het altaar.
Moderne Elegant: Het nauwsluitende silhouet biedt een moderne twist aan een klassieke stijl, perfect voor de bruid die houdt van een mix van traditioneel en eigentijds.

Maak je bruiloftsdag onvergetelijk met de White One Cheri bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en plan een pasafspraak om deze adembenemende jurk in het echt te zien. Ervaar de perfecte combinatie van romantiek en moderne elegantie met de White One Cheri.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.