Trouwjurk 66181 Lillian West | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Lillian West
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 66181 Lillian West

Trouwjurk 66181 Lillian West

Trouwjurk 66181 Lillian West

Ontdek de speelse elegantie van de Lillian West 66181 bruidsjurk, perfect voor de bruid die een combinatie van eenvoud en romantiek zoekt. Deze prachtige jurk heeft een diep uitgesneden V-hals en delicate spaghettibandjes die zorgen voor een verfijnde en vrouwelijke look. Het lijfje is gedetailleerd met ingewikkeld kant en biedt een mooie contrast met de zachte, vloeiende rok.

De lichte, luchtige rok valt gracieus en biedt ultiem comfort, ideaal voor een bruiloft in de buitenlucht of op het strand. De eenvoudige maar elegante stijl van deze jurk maakt het een veelzijdige keuze die past bij verschillende trouwthema's en locaties. De hoge kwaliteit van de stoffen garandeert dat u zich de hele dag comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Maak uw trouwdag onvergetelijk met de Lillian West 66181 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt.

Kenmerken:

Merk: Lillian West
Model: 66181
Stijl: Romantische bruidsjurk met spaghettibandjes
Kleur: Klassiek wit
Details: Diepe V-hals, kant op het lijfje, vloeiende rok
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Lillian West 66181?

Romantische Elegant: De combinatie van een diep uitgesneden V-hals en delicaat kant geeft deze jurk een romantische en elegante uitstraling.
Comfort en Stijl: De hoogwaardige, lichte stoffen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat.
Veelzijdig Ontwerp: Het eenvoudige maar verfijnde ontwerp maakt deze jurk geschikt voor diverse trouwstijlen en locaties.

Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en uw droomjurk te vinden. Laat uw trouwdag stralen met de Lillian West 66181 bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.