Bijzonder verhaal | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Bijzonder verhaal

Waw, wat ben ik Ilse van Ann & John dankbaar. Het aanschaffen van mijn jurk was nogal een bijzonder verhaal.

Ik was totaal niet van het trouwen & al helemaal niet van de bruidsjurken maar toen ik eenmaal overstag ging bekeek ik diverse foto's van bruidsjurken om te bekijken wat ik eigenlijk leuk vond. Voortdurend kwam ik uit op een soepel vallende, simpele jurk maar.. toen we de auto voor An & John parkeerde zag ik de jurk van mijn dromen gewoon in de etalage hangen. We zouden eerst gaan lunchen maar ik krijg bijna geen hap door mijn keel. Een hele aparte situatie. Mijn moeder was in shock want deze jurk was verre van hetgeen wat ik eigenlijk wilde, ze was bang dat ik een verkeerde keuze zou maken, begrijpelijk ook.
Toen ik, eindelijk bij An & John binnenkwam vertelde ik Ilse dat ik eigenlijk een soepel vallende jurk wilde maar bij het zien van de jurk in de etalage ik verliefd was. Ik paste beide soorten jurken, soepel vallend en jurken die leken op hetgeen in de etalage hing.
Uiteindelijk kwam Antonie met een jurk aan die het is geworden. Een jurk waar ik meteen verliefd op was. Net zoals bij mijn man, liefde op het eerste gezicht. Echt speciaal. Ik ben ontzettend fijn geholpen door de dames van An & John en ben hun dankbaar. De jurk heeft de dag extra speciaal gemaakt! Nou namens ons, ontzettend bedankt!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.