Geweldige dag | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Geweldige dag

Precies een jaar gelden liep ik jullie winkel binnen. Wat een keuze! Maar ik wist specifiek wat ik wou. Een kanten sweetheart strapless jurk.

Toen ik verschillende jurken aan had gehad zat de juiste er nog niet bij. Tot ik me de jurk in de etalage herinnerde, die wou ik wel passen..... Dit was mijn jurk. Toch nog enige twijfel omdat deze jurk ver boven mijn budget zat. Ik zou er thuis over na gaan denken of ik dat extra geld eraan uit wilde geven of niet. Net voor we naar huis gingen pakte mijn schoonzusje nog een jurk uit het rek. En deze? Ik ging weer terug naar het pashokje en trok de jurk aan. Deze was ook echt prachtig en met de sluier helemaal af. Maar het was geen sweetheart, dit kon gelukkig gemaakt worden door de coupeuse. Ik heb meteen ja gezegd. Het was misschien niet mijn 1e keuze maar dit was ook zeker MIJN jurk! Ik voelde me prachtig!
Toen ik half jaar later twijfelde, omdat ik best wat af was gevallen, of de jurk nog bij me paste kon ik terug komen om 'm nog een keer aan te doen. Ik was tot tranen geroerd, de jurk was nog mooier met mijn nieuwe lijf.
4 september hebben wij ons ja-woord gegeven.
De jurk was iets te groot...
Ik was inmiddels 40kg kwijt en heb mijn jurk een week voor de bruiloft opgehaald. Achteraf had ik dit beter een dag of 2 van tevoren kunnen doen omdat ik in die laatste week nog 2 kg ben afgevallen.
Maar dit mocht de pret niet drukken, we hebben een geweldige dag gehad met alle mensen die we liefhebben. Het feest was de kers op de taart! Dit zouden we elke paar jaar wel over willen doen!

Dames van Ann en John,
Bedankt voor de goede zorgen en het eeuwige geduld!

xxx Ester en Arno

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.