Warmste dag | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Warmste dag

Beste Ann & John Team,
Bedankt voor alle hulp bij het uitzoeken van écht mijn jurk! Ilse heeft mij fantastisch geholpen!

We hadden nog geen trouwdatum uitgekozen, omdat ik eerst wilde aftasten "hoe snel" ik wel of niet aan mijn droomjurk zou komen. Ik had wel ideeen. Nadat ik deze aan Ilse vertelde, moest ze mij teleurstellen dat jullie dergelijke jurken niet verkopen (véél duurder assortiment uhum...dure smaak :-)). 

Toen kwam ze met het idee om toch een paar te passen. De eerste 2 waren het echt niet en door mijn reacties kwam ze met.... de kleinste en onopvallendste jurk maatje 34... strapless en dat wilde ik eigenlijk niet. 

Maar nadat ik deze aan had gedaan (en ik paste deze maat !!!) was ik verkocht! Ze kwam met een goed bijpassend kant-bolero en met Monique (wat een fantastische meid!) is de jurk helemaal strak gemaakt (ik wilde wel een kokerrok-effect) én de onderrand werd vermaakt. Zo werd het één geheel met kanten bolero!! En bijpassende schoenen!! Ik was binnen één dag klaar met mijn keuze!!

En euh.... Jullie hebben zelfs de datum bepaald! Er moest een fictieve datum komen om de jurk af te leveren. 1 juli is ook écht 1 juli geworden! 16 maart verloofd en al op 1 juli getrouwd!! 

De warmste dag van 2015..... Warm in alle opzichten! Zo mooi! We werden getrouwd door mijn collega op het water bij Aquabest en het feest was ook bij Sunrise Beachclub. Als je de foto’s ziet lijkt het wel Cannes of Miami!

Ilse en Monique; heel erg bedankt voor alles! 

Met vriendelijke groeten,

Judith 

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.