DE jurk | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

DE jurk

Beste team van Ann & John,
Alweer bijna twee maanden getrouwd De foto’s zijn binnen en de jurk kan ieder moment terug komen van de stomerij.

Wow wat hebben wij een geweldige dag gehad. Het begon allemaal met een aanzoek en daarna het uitzoeken van DE jurk. Verschillende afspraken gemaakt bij verschillende bruidszaken, wat natuurlijk niet nodig was, want ik kwam op woensdag 20 december met mijn moeder, schoonmoeder en zus bij jullie binnen en werd direct in de wolken gelegd. Het besef dat ik echt ging trouwen kwam op dit moment.
De medewerkster legde me goed uit hoe het allemaal ging, wat geruststellend was. Ze had geduld en zei eerlijk wat mooi stond en wat niet. Ze had ook heel snel door wat ik zag in het bovenstukje, wat erg fijn was! Mijn zus kon door omstandigheden niet mee naar deze afspraak, maar jullie regelde iets waardoor ik gerustgesteld was en mijn zus de jurk toch kon beoordelen.
Toen werd het tijd om mijn jurk op te halen, maar we hadden veel schade aan ons dak door de hagelbui, jullie vonden het geen probleem we regelde een nieuwe afspraak en weer was ik gerustgesteld.
Op de dag zelf zagen we dat het kammetje van de mijn sluier verkeerd aan de sluier vast zat en ook dit hebben jullie weer helemaal SUPER opgelost.
Team Ann & John super bedankt voor de goede zorgen!!
Groet,
Anouk

Fotografie: Sam Kuijken Fotografie | www.samkuijken.nl

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.