Onze grote dag | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Onze grote dag

9 september 2016, het was zover. Onze grote dag. De dag begon al goed met een prachtig zonnetje en een heerlijk temperatuurtje.

Na de nodige voorbereidingen was het eindelijk 11 uur en kwam Léon me ophalen, samen met ons mannetje Dylano.  De blik en de nodige tranen na het openen van de deur gaven aan dat we een goede keus hadden gemaakt qua bruidskleding.  Wat voelden we ons speciaal. En wat voelde ik me een prinses. Ongelooflijk wat een bloedmooie  jurk, een mooi kapsel en make- up met je kunnen doen. 

We hebben een prachtige, persoonlijke ceremonie gehad bij Château Holtmühle in Tegelen met aansluitend een kinderreceptie voor de kinderen van mijn school. 

Daarna zijn we naar de feestlocatie afgereisd bij camping de Schatberg in Sevenum.  Schitterend gewoon. Wat hebben we gefeest en een heerlijke dag gehad. Het was helemaal perfect. 

Leuk detail: het enige wat mis ging, was dat het bloemstuk van de auto is gewaaid. Daar konden we hartelijk om lachen. En iemand anders is er heel blij mee geweest, want het was meegenomen toen we een dag later voorbij reden.

Groetjes Angelique en Léon 

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.