Just Married

Onze grote dag

9 september 2016, het was zover. Onze grote dag. De dag begon al goed met een prachtig zonnetje en een heerlijk temperatuurtje.

Na de nodige voorbereidingen was het eindelijk 11 uur en kwam Léon me ophalen, samen met ons mannetje Dylano.  De blik en de nodige tranen na het openen van de deur gaven aan dat we een goede keus hadden gemaakt qua bruidskleding.  Wat voelden we ons speciaal. En wat voelde ik me een prinses. Ongelooflijk wat een bloedmooie  jurk, een mooi kapsel en make- up met je kunnen doen. 

We hebben een prachtige, persoonlijke ceremonie gehad bij Château Holtmühle in Tegelen met aansluitend een kinderreceptie voor de kinderen van mijn school. 

Daarna zijn we naar de feestlocatie afgereisd bij camping de Schatberg in Sevenum.  Schitterend gewoon. Wat hebben we gefeest en een heerlijke dag gehad. Het was helemaal perfect. 

Leuk detail: het enige wat mis ging, was dat het bloemstuk van de auto is gewaaid. Daar konden we hartelijk om lachen. En iemand anders is er heel blij mee geweest, want het was meegenomen toen we een dag later voorbij reden.

Groetjes Angelique en Léon 

Win een trouwjurk

Win een trouwjurk

Vul uw gegevens in en maak iedere week kans op een cheque ter waarde van € 449,-

Naar het formulier

Bruidsmode Outlet

Bruidsmode Outlet

Bruidsmode van bekende merken met ongelooflijke kortingen. Prijzen variërend van € 299,- tot € 995,-

Naar Outlet

Inretail

Inretail (voorheen CBW-Mitex)

Wij zijn aangesloten bij het Inretail garantiefonds (voorheen CBW-Mitex).

Bij ons bent u zeker van uw aankoop.

klantenvertellen9.4
klantenvertellen
9.4 10 1 uit 216 beoordelingen
9.1
uit 352 ervaringen

Ann & John Bruidsmode Group