Aangenaam verrast | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Aangenaam verrast

In januari 2016 heb ik René ten huwelijk gevraagd en besloten we op 2 september te trouwen.

De trouwlocatie zou Eindhoven worden omdat wij beiden bij de gemeente Eindhoven werken en we elkaar daar ook ruim 2 jaar geleden bij een borrel van het werk, hebben leren kennen.

René zag me graag in een witte trouwjurk, maar aangezien we beiden eerder getrouwd zijn geweest, wilde ik dat niet. Met de gedachte een soort gala- avondjurk in (donker) blauw te gaan kopen werd ik aangenaam verrast door een mooie lichtblauwe jurk die wel iets meer dan en gala- avondjurk was. De keus was snel gemaakt en René was zeer in zijn nopjes met deze keuze.

Op de dag zelf hebben we in onze eigen tuin eerst foto’s gemaakt en zijn daarna heel even bij lieve vrienden een fruitmand af gaan leveren omdat zij in verband met ziekte niet aanwezig konden zijn. Daarna zijn we naar het Stadhuis van Eindhoven vertrokken waar, naast onze familie en vrienden, ook een aantal van onze collega’s aanwezig waren om de ceremonie bij te wonen. Na de ceremonie zijn we naar de Leemer Hoef in Waalre gegaan waar we eerst van een fijne middag met  familie en enkele vrienden hebben genoten. Iets na 8 uur ’s avonds hebben we ons even teruggetrokken en de gasten die we voor het feest hadden uitgenodigd, hebben zich in een welkomsthaag met sterretjes en prosecco voor ons opgesteld. Dat was erg leuk en na alle lieve felicitaties in ontvangst te hebben genomen hebben we tot 02.00u genoten van een heel fijn feest waar iedereen zeer over te spreken was.

Na afloop hebben we bij het van de Valk hotel lekker geslapen en van ontbijt op bed genoten.

Aangezien we bewust geen collega’s hadden uitgenodigd voor de bruiloft, hebben we dinsdag 6 september een borrel gegeven voor onze directe collega’s bij de Velosoof. Een reden te meer om weer in trouwjurk en trouwpak te verschijnen. Ook van deze borrel hebben wij en onze collega’s geweldig genoten.

Tot slot wil ik nog vermelden dat ik ontzettend veel complimentjes heb ontvangen over mijn jurk!

René en Miriam 

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.