NU
alle kostuums
300
euro

Win een trouwjurk!

Win € 449,-

Iedere maand opnieuw kans

meer info
< >
Just Married

Betekenis

03-02-2017 zijn wij getrouwd. In februari is de kans op slecht weer erg groot maar omdat wij graag op een dag met betekenis wilde trouwen hebben wij de gok toch genomen.

Wij zijn getrouwd op de dag dat wij 10 jaar samen waren en we hadden geweldig weer voor deze tijd van het jaar. Naar de nacht van te voren gewoon lekker samen in ons eigen huisje met onze dochter doorgebracht te hebben is Barry vroeg vertrokken om de trouwauto's op te halen en Malon is naar een goede vriendin gegaan om zich daar voor te bereiden en om te kleden. Malon werd door haar vader en broer opgehaald en Barry heeft Malon haar vader s'morgens verrast met zijn eigen mustang om Malon op de halen. Haar broer zat in het verrassings complot. Wij wilde een dag die heerlijk relaxt en rustig zou verlopen. Onze ceremonie begon om 15.15u en wij zagen elkaar toen in het stadhuis voor het eerst weer. Zo leuk en spannend om het op deze manier te doen. Wij hebben er voor gekozen om geen foto shoot te maken met een professionele fotograaf maar om een goede vriendin die graag foto's maakt te vragen om onze dag vast te leggen.
Wij hebben een heerlijke dag gehad waar we vol van genoten hebben precies zoals deze in onze hoofd zat tijdens het plannen.
Liefs, Barry en Malon

Facebook

Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en win acties voor 2017!.

Bezoek de Facebookpagina

Your Style Wedding Fashion

Your Style Wedding Fashion

De bruidsmode speciaalzaak van Nederland en België voor de bruid met een maatje meer. Vanaf maat 46.

Meer info

 

Bruidsmode Outlet

Bruidsmode Outlet

Bruidsmode van bekende merken met ongelooflijke kortingen. Prijzen variërend van € 299,- tot € 995,-

Naar Outlet

9,3 158 beoordelingen
9.2
uit 284 ervaringen

Ann & John Bruidsmode Group