Verschrikkelijk gelukkig! | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Verschrikkelijk gelukkig!

We wonen samen op Mallorca, maar door het werk hier kunnen we beter niet in de zomer trouwen, dus wilde we het precies andersom gaan doen, een echt winter bruiloft in Nederland,

zodat iedereen in de buurt is en makkelijker kan komen, en dat het weer ervoor uitnodigt, lekker knus,  binnen te zijn, met lekker eten en drinken, en met een na-kerstmis decor!

We zijn 10 jaar samen, en ben ten huwelijk gevraagd ( 5 jaar geleden) in ons favoriete restaurant in ‘s-hertogenbosch, waar we 10 jaar geleden onze eerste date hadden! Kort daarna zijn we verhuisd naar Mallorca.

Het jurken passen, begon vorig jaar na onze vakantie in Cuba, ik had precies de dag dat we aankwamen (knetter jetlag…niet geslapen) had mijn lieve mamma overal afspraken gemaak, ik heb een grotere maat, en wat een ramp was dat….de eerste zaken hadden eigenlijk helemaal niet echte grote maten… en gaf dus  een mega rotgevoel….een beetje domper op de dag…rond 16.00 waren we in Eindhoven beland, en ook daar was het een desillusie…en ik vond het al moeilijk…want ik ben al geen jurken mens..en dan erbij…niemand vraagt wat je nou eigenlijk wilt..of juist niet.. meer…oow kijk ik heb dit in een grotere maat….pas maar even…

Via google…gezocht en kwamen we bij Ann & John…ook grote maten en maar even gebeld, omdat het erg kort was voor sluitingstijd, werd er geadviseerd een andere dag te komen, toen ik had uitgelegd dat ik over twee dagen (op de zondag) zou terug vliegen naar huis, mocht ik toch komen kijken…zodat ik een idee had en daarvoor terug kon komen de volgende dag.

Wat viel ik met mn neus in de boter, 16.45 kwamen we pas aan…..De allerliefste en begripvolste verkoopster, Sandra van Beers….wat zoek je? Wat wil je? Wat niet? Vertel wie ben je ….. ( eerste die het  me vroeg van die hele dag!!) De winkel leeg…niemand meer daar, ze liet me twee jurken zien…te veel bling…en toen eentje ….en ik dacht…jaaa…dat vind ik wel mooi……ze deedt de gordijnen dicht in de winkel, aan de voorkant..hup…zei ze…trek snel je kleren uit..doen we hem even aan…wat mega lief..want t was paar minute voor sluitingstijd…Ze draaide me voor de Spiegel…en….BAM….ik voelde me zo verschrikkelijk gelukkig!!!Dat was hem!!Afspraak gemaakt voor de volgende dag, en samen met haar, op haar advies nog meerdere gepast..om zeker te zijn dat het DE jurk was! Ze had het zo goed ingeschat….wat bij me paste, en voor mijn figuur t beste uitkwam…echt …heb je een grotere maat, ga niet overal en nergens naar toe…ga naar hier…en ik kan je uit ervaring zeggen, ik voelde me zo op mijn gemak!

Einde november en de week ervoor was ik in Nederland voor de pas beurt, ik voelde me super welkom en wat een leuke mensen zijn jullie allemaal! En het is zo fijn dat er een eigen atelier is, daardoor hoefde ik niet telkens op en neer te vliegen!

29-12-2017 was onze dag…we hebben echt een super dag gehad!Omdat het zoo verschrikkelijk koud was, sneeuw, regen, grijs, heeft mijn tante een week ervoor nog een “winter jasje” gemaakt want mijn jurk had geen mouwen, en wilde die dag een stola of iets omslaan…”we zouden toch niet zo’n koud weer  krijgen”…..en maar goed, en wat heeft dat jasje ook nog eens de jurk nog meer winter look gegeven!

Ik wil jullie allemaal bedanken, vooral Sandra van Beers, heeft de hele pas ervaring totaal anders gemaakt!Ipv tranen van teleurstelling, waren het tranen van geluk, toen ik de winkel uit ging die ene vrijdag in januari!En dat gun ik iedereen, want het is zo’n gave dag…en als je “dag” al begint  met een leuke ervaring je jurk te vinden, allemaal super bedankt! De foto’s zijn gemaakt door Aniek Verschuur, en zijn gemaakt in winter wonderland op de parade in ‘s-Hertogenbosch!

Heel veel zonnige groeten vanaf ons zonovergoten eilandje in de Middellandse zee!

Ronald & Chantal

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.