Brede glimlach | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Brede glimlach

Beste Ann & John,

Op 29 juli 2016 werd ik in Frankrijk ten huwelijk gevraagd door mijn (inmiddels) man.

Onze trouwdatum stond al snel gepland voor 24 maart 2018, de dag waarop we precies 10 jaar een relatie zouden hebben. Het eerste wat ik wilde gaan doen bij terugkomst in Nederland was opzoek gaan naar mijn perfecte jurk. Na heel veel research en plaatjes kijken op internet had ik als perfectionist het perfecte plaatje natuurlijk al in mijn hoofd zitten.  Hierdoor was ik bang dat ik misschien wel teleurgesteld zou worden, het tegendeel bleek echter waar te zijn.

Ik en mijn aanhang maakte een rondje door de winkel en we bleven al snel bij een specifieke jurk staan. De exacte woorden van mijn zus waren;  “Euhm Ilse, is dit niet precies de jurk van jouw plaatjes? “  Dit werd dan ook de eerste jurk die ik vervolgens zou gaan passen. En het klinkt misschien cliché maar ik was opslag verliefd, het was precies zoals ik me had voorgesteld en ik voelde me prachtig! Samen met het team van Ann & John zijn we nog een aantal jurken gaan passen maar niets kwam in de buurt van de eerste jurk. Na 6 jurken heb ik de eerste weer aangetrokken en zijn we samen met het Ann & John team de look gaan perfectioneren. Aan het eind van de passessie liep er wederom een tevreden bruidje de deur uit. Ook de vervolg afspraken bij de coupeuse waren super. Drie weken voor de bruiloft had ik dan eindelijk de jurk compleet en klaar in mijn handen, op naar de bruiloft.

Op onze dag heb ik met een ontzettend brede glimlach en een prachtige jurk rond gelopen, de complimenten waren ontzettend lovend en mijn man kreeg tranen in zijn ogen toen hij me aan zag komen lopen, wat wil je nog meer!

Bij deze wil ik het complete Ann & John team bedanken voor het bijdragen aan ons sprookjes huwelijk! 

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.