Ontspannen | Just Married | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Just Married

Ontspannen

Hoi!

Het is al weer 5 maanden geleden dat wij op 9 juni elkaar het ja-woord gaven in een boomhut!

Al tijdens mijn eerste bezoek aan Ann&John wist ik al wel dat dit mijn jurk ging worden. Hij zal al bijna perfect maar toch een nieuwe besteld zodat er iets meer speling was om her en der wat in te nemen. De dag voor onze bruiloft leek het erop dat het buitendeel van onze dag letterlijk in het water zou vallen, echter besloten wij onze plannen niet aan te passen en gewoon door te gaan met hoe we het hadden bedacht. We hebben het goede weer dus afdwongen, die ochtend om 8u was het al heerlijk weer en hebben zelfs buiten klaar kunnen maken. Een spannend moment om de laatste linten van de jurk te knippen, jurk aan en toen was het zover! in een prachtige auto kwam Arjan aangereden en na de eerste foto's en elkaar eens goed bekijken zijn we met open dak naar ons favoriete koffiezaakje Denf gereden. Buiten waren de foto's al mooi maar daarbinnen, heerlijk ontspannen zoals wij vaak een zaterdagochtend doorbrengen was echt top. Het voelde niet als een fotoshoot (waar we beide niet mega fan van zijn) maar was heel fijn, lekker kletsen over het klaarmaken die ochtend.

Daarna zijn we naar onze trouwlocatie Landgoed Kapellerput gereden. Daar foto's gemaakt in de boomhut en de bossen, dat was iets minder handig met het tule van mijn jurk dus we hebben vaak takjes moeten plukken. In de boomhut hebben we onze ceremonie gehad, hoog in de bomen, open deuren, vogels en kikkers op de achtergrond. Het was perfect! Daarna uiteraard bubbels en heerlijke taart.  Wij hebben bewust voor een ontspannen niet te vol geplande dag gekozen. Eten gebeurde aan lange tafels zonder tafelindeling, iedereen door elkaar, ondertussen werd er geschaakt op het gras, gevoetbald, foto's gemaakt en vooral veel gelachen. 

S avonds is de dansvloer vanaf de openingsdans geen seconde leeg geweest. Voor de opening waren alle gasten buiten en hebben we met iedereen kunnen kletsen voor we ons naar de dansvloer hebben begeven en daar zijn we niet meer weg geweest. Als afsluiting hebben we prachtig vuurwerk nog gehad en door een boog van vuurwerkfonteinen zijn we naar de kamer gelopen. 

De volgende dag hebben we met alle familie en deel van de vrienden nog buiten ontbeten voor we onze koffers voor een eerste huwelijksreis in zijn gaan pakken.

Ik wil jullie bedanken voor jullie hulp en flexibiliteit. Het torselet wat uiteindelijk toch niet onder mijn jurk is gegaan en op het laatste moment nog vervangen is door de cups. Advies, gezelligheid, drankjes tijdens het passen en doorpassen. Ik heb dit als erg fijn ervaren!

Groetjes Kristel en Arjan

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.