Ann & John bruidsmode | Nieuws / Aanbiedingen | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Ann & John bruidsmode

Ann & John bruidsmode

Ann & John bruidsmode behoort tot de grootste bruidsmodespeciaalzaken van Nederland. Altijd een zeer grote collectie op voorraad waaronder uiteraard ook de bekende merken.

Een eerlijk en deskundig advies
Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald, wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

De collecties
Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers, waaronder:Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Creations of Leijten, Blue by Enzoani, Ladybird en nog vele anderen.

Gekleurde bruidsmode
Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid.

Wij hopen u binnenkort in één van onze zaken te mogen begroeten.

Openingstijden:
Maandag: 13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur

Adres:
Aalsterweg 69-73
5615 CB Eindhoven
Tel: 0031-40-2930905

bruidsmode
herenkleding
Trouwjurken
< Terug
klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.