Hoe kies je de beste trouwschoenen? | Trouwen blog | Bruidsmode - Trouwjurken - Ann & John Bruidsmode Group
Hoe kies je de beste trouwschoenen?

Hoe kies je de beste trouwschoenen?

07-09-2023

Het kiezen van de juiste trouwschoenen kan een hele klus zijn. Je moet niet alleen rekening houden met comfort, maar je moet er ook voor zorgen dat ze perfect passen bij je trouwjurk. Een juiste trouwschoenen kunnen de uitstraling van een trouwjurk compleet maken. Hoewel het regelen van trouwschoenen vaak als laatste op de to-do lijst staat, is het een essentieel onderdeel om de perfecte bruids look te creëren. Daarom moet je iets kiezen dat niet alleen mooi is, maar ook comfortabel zitten. Hier zijn wat tips om je te helpen de beste trouwschoenen voor jouw belangrijke dag te kiezen.

 

Comfortabiliteit moet je prioriteit zijn

 

Bruiloften zijn gebeurtenissen die de hele dag duren en je wilt je schoenen niet uitdoen. In feite is comfort een zeer belangrijke factor bij het kiezen van een trouwschoen, meer nog dan uiterlijk. Je moet alleen voor hakken kiezen als je gewend bent om ze te dragen, en als je dat niet bent, maar je wilt ze echt dragen, koop ze dan ruim van tevoren om ze te breken door ze in huis te dragen en eraan te wennen. De vorm van de schoen kan ook je comfortniveau beïnvloeden. Schoenen met een open of ronde teen zijn waarschijnlijk comfortabeler dan schoenen met een spitse teen. Je hebt in ieder geval altijd de optie om twee verschillende paar trouwschoenen te dragen. Eén met hoge hakken voor foto's en video's, en de andere comfortabele voor dansen en andere activiteiten.

 

Kies een trouwschoen die bij je persoonlijkheid past

 

Het tijdperk van tradities is voorbij! Dit is het belangrijkste dat elke bruid moet onthouden bij het nemen van een beslissing. Als je je hele leven nooit hakken hebt gelopen , ben je echt niet verplicht om ze op je trouwdag te dragen. Je zult er waarschijnlijk moeilijk op kunnen lopen en je daardoor ongemakkelijk voelen. Tegenwoordig kun je elk type schoen dragen op je bruiloft - of het nu geklede schoenen, sneakers, cowboy laarzen of sandalen zijn. Het belangrijkste is dat de schoen die je kiest past bij je persoonlijkheid en bij je outfit.

 

Stem je trouwschoenen af op je trouwjurk

 

Houd bij het kiezen van een trouwschoen rekening met de formaliteit van de bruiloft, de stijl van je jurk en het seizoen. De volgende suggesties kunnen helpen: Een satijnen slipper met open teen in gebroken wit zou een trouwjurk met off-the-shoulder en open rug goed staan. Een effen gesloten schoen van ruwe zijde zou daarentegen goed passen bij een traditionele jurk van ruwe zijde met volle rok. Balletpantoffels of versierde sandalen zijn geschikt voor casual bruiloften.

 

De kleur van de bruidsschoen

 

De populairste kleuren voor trouwschoenen zijn wit, neutraal, lichtroze, violet en grijs. Je kunt echter altijd meer glamour toevoegen door een juweel tint te kiezen zoals smaragd of robijn. In dit geval is er ook de optie om een kleur te kiezen die afwijkt van je jurk maar wel bij je accessoires past, zoals zilver of goud. Je kunt kiezen voor het traditionele en een kleur kiezen die bij je jurk past - wat kan betekenen dat je een staal moet meenemen om er zeker van te zijn dat je kleuren identiek zijn. Maar je kunt ook buiten de gebaande paden treden en een felle, opvallende kleur kiezen. Wees niet teleurgesteld als je de kleur die je wilt niet kunt vinden, de meeste schoenen kunnen worden geverfd.

Als je trouwdag snel nadert en je op zoek bent naar de mooiste trouwjurk en accessoires. Ann & John heeft een grote selectie voor elke smaak en elk budget. Kijk rond in een van onze winkels.


Bekijk onze andere blogs voor meer informatie over trouwfeesten, trouwjurken, accessoires, enzovoort, en hoe je de beste voor jezelf kunt vinden.

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.