Trouwjurk E-5018T Elizabeth Passion | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Elizabeth Passion
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk E-5018T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5018T Elizabeth Passion

Trouwjurk E-5018T Elizabeth Passion

Ontdek de betoverende Mode de Pol E-5018T bruidsjurk, een perfecte keuze voor de moderne bruid die droomt van een klassieke en elegante bruiloft. Deze prachtige jurk combineert verfijnde details met tijdloze charme, wat resulteert in een onvergetelijke look op uw speciale dag.

De jurk beschikt over lange kanten mouwen die een vleugje romantiek toevoegen, terwijl de diepe V-halslijn uw silhouet prachtig accentueert. Het lijfje is versierd met delicate kantapplicaties, die naadloos overgaan in een volumineuze tule rok. Deze combinatie zorgt voor een luchtige en sierlijke uitstraling die perfect is voor een sprookjesachtige bruiloft.

De Mode de Pol E-5018T is ontworpen met het oog op comfort en stijl. De lichte materialen zorgen ervoor dat u zich de hele dag op uw gemak voelt, terwijl de hoogwaardige afwerking garant staat voor een perfecte pasvorm. Of u nu een intieme ceremonie plant of een groots huwelijksfeest, deze jurk zal zeker indruk maken.

Bij Mode de Pol begrijpen we dat elke bruid uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties aan om ervoor te zorgen dat uw jurk perfect aansluit bij uw wensen en lichaamsvorm. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken met een van onze stylisten. Laat uw bruiloft dromen uitkomen met de Mode de Pol E-5018T bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.