Susanna Rivieri 310688 | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Susanna Rivieri
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Susanna Rivieri 310688

Susanna Rivieri 310688

Trouwjurk Susanna Rivieri 310688 

De "Susanna Rivieri 310688" trouwjurk is een ware belichaming van tijdloze elegantie en romantische schoonheid. Deze prachtige baljurk is ontworpen voor de bruid die wil stralen als een prinses op haar grote dag, met een ontwerp dat klassieke charme en moderne flair perfect combineert.

De jurk beschikt over een diepe V-hals en delicate schouderbandjes die een verfijnde en vrouwelijke uitstraling geven. Het lijfje is versierd met intricate kantapplicaties die naadloos overgaan in de volle, uitlopende rok. De gedetailleerde bloemenmotieven op de tule rok voegen een romantisch en etherisch element toe, waardoor elke beweging een vleugje magie krijgt.

De "Susanna Rivieri 310688" is vervaardigd van luxe materialen die niet alleen elegantie uitstralen, maar ook comfort bieden. De lichte en luchtige stof zorgt ervoor dat je je de hele dag door vrij en comfortabel kunt bewegen, of je nu loopt, danst of poseert voor foto's. De indrukwekkende sleep voegt een dramatisch effect toe dat zeker indruk zal maken op al je gasten.

Deze jurk is ideaal voor bruiloften op weelderige locaties, zoals kastelen, landgoederen of luxueuze balzalen. De aandacht voor detail en het vakmanschap maken deze jurk tot een meesterwerk dat elke bruid doet stralen.

Kies voor de "Susanna Rivieri 310688" en geniet van een onvergetelijke trouwdag met een jurk die elegantie, stijl en romantiek perfect in balans brengt. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van deze prachtige creatie.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.