Trouwjurk 66150 Lillian West | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Lillian West
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 66150 Lillian West

Trouwjurk 66150 Lillian West

Trouwjurk 66150 Lillian West

Ervaar de unieke mix van bohemian flair en romantische elegantie met de Lillian West 66150 bruidsjurk. Deze prachtige jurk is perfect voor de bruid die een onconventionele en stijlvolle look wil op haar grote dag. Met een diepe V-hals en lange mouwen, beide versierd met ingewikkelde kantpatronen, biedt deze jurk een verfijnde en vrouwelijke uitstraling.

Het lijfje is voorzien van prachtige kantapplicaties en doorzichtige details, die naadloos overgaan in de zachte, vloeiende rok. De lichte, luchtige stoffen van de rok zorgen voor een dromerig effect en een gracieuze sleep voegt een vleugje glamour toe. Deze jurk is ideaal voor een buitenbruiloft in een rustieke of natuurlijke setting, waar de details volledig tot hun recht komen.

Maak uw trouwdag onvergetelijk met de Lillian West 66150 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt.

Kenmerken:

Merk: Lillian West
Model: 66150
Stijl: Bohemian bruidsjurk met diepe V-hals en lange mouwen
Kleur: Klassiek wit
Details: Kantapplicaties, doorzichtige details, zachte vloeiende rok, gracieuze sleep
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Lillian West 66150?

Bohemian Elegant: De combinatie van een diepe V-hals, lange mouwen en kantapplicaties geeft deze jurk een bohemian en elegante uitstraling.
Comfort en Stijl: De hoogwaardige stoffen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat.
Unieke Details: De doorzichtige kantdetails en zachte vloeiende rok voegen een unieke en stijlvolle touch toe aan uw bruidslook.

Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en uw droomjurk te vinden. Laat uw trouwdag stralen met de Lillian West 66150 bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.