Trouwjurk 66250 Lillian West | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Lillian West
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 66250 Lillian West

Trouwjurk 66250 Lillian West

Trouwjurk 66250 Lillian West

Omarm de bohemian charme en tijdloze elegantie van de Lillian West 66250 bruidsjurk. Deze adembenemende jurk is ontworpen voor de bruid die droomt van een unieke en stijlvolle look op haar grote dag. De jurk heeft een diepe V-hals en lange mouwen, beiden versierd met ingewikkelde kantpatronen die zorgen voor een romantische en verfijnde uitstraling.

Het nauwsluitende silhouet van de jurk accentueert de natuurlijke vormen van het lichaam, terwijl de lichte, doorzichtige stoffen zorgen voor een dromerig en vloeiend effect. De opvallende bloemenkant voegt een vleugje bohemian flair toe, perfect voor een bruiloft in de buitenlucht of een rustieke setting. De hoge kwaliteit van de stoffen garandeert comfort gedurende de hele dag.

Maak uw trouwdag onvergetelijk met de Lillian West 66250 bruidsjurk. Bezoek onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een pasbeurt.

Kenmerken:

Merk: Lillian West
Model: 66250
Stijl: Bohemian bruidsjurk met diepe V-hals en lange mouwen
Kleur: Klassiek wit met nude onderlaag
Details: Nauwsluitend silhouet, bloemenkant, doorzichtige stoffen
Materiaal: Hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort

Waarom kiezen voor de Lillian West 66250?

Bohemian Elegant: De combinatie van een diepe V-hals, lange mouwen en bloemenkant geeft deze jurk een bohemian en elegante uitstraling.
Comfort en Stijl: De hoogwaardige stoffen zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat.
Unieke Details: De opvallende bloemenkant en het nauwsluitende silhouet voegen een unieke en stijlvolle touch toe aan uw bruidslook.

Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken en uw droomjurk te vinden. Laat uw trouwdag stralen met de Lillian West 66250 bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.