Trouwjurk Casablanca Bridal BL381 River | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Casablanca Bridal
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk Casablanca Bridal BL381 River

Trouwjurk Casablanca Bridal BL381 River

Trouwjurk Casablanca Bridal BL381 River.

Ontdek de betoverende charme van de Casablanca Bridal BL381 River. Deze bruidsjurk straalt een bohemian elegantie uit, perfect voor de bruid die op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort voor haar speciale dag.

Belangrijkste Kenmerken:

Merk: Casablanca Bridal
Model: BL381 River
Stijl: Bohemian chic met een moderne twist
Kleur: Ivoor
Details: Unieke geometrische kanten patronen, diepe V-hals, aansluitende pasvorm met een uitlopende rok en een prachtige sleep
Materiaal: Hoogwaardige kant en tule voor een ademend en comfortabel gevoel

Een Mix van Bohemian en Modern

De Casablanca Bridal BL381 River biedt een unieke mix van bohemian en moderne stijlen. De jurk is voorzien van geometrische kanten patronen die een artistieke flair toevoegen, terwijl de diepe V-halslijn een verfijnde en moderne touch geeft. De aansluitende pasvorm benadrukt de vrouwelijke curves en loopt uit in een elegante rok met een prachtige sleep.

Waarom Kiezen voor de Casablanca Bridal BL381 River?

Unieke Kanten Patronen: De geometrische kant biedt een onderscheidende en artistieke uitstraling, perfect voor de creatieve bruid.
Diepe V-Hals: De diepe V-halslijn zorgt voor een sensuele en verfijnde look, ideaal voor een moderne bruiloft.
Comfortabele Pasvorm: Het hoogwaardige materiaal biedt niet alleen stijl maar ook comfort, waardoor je de hele dag kunt stralen zonder concessies te doen aan het gemak.
Elegante Sleep: De uitlopende rok met sleep voegt een vleugje drama toe aan de jurk, perfect voor een onvergetelijke entree.

Voor de Bohemian Bruid met Stijl

De Casablanca Bridal BL381 River is ideaal voor de bruid die een bohemian vibe wil combineren met moderne elegantie. De unieke kanten patronen en de diepe V-hals maken deze jurk een opvallende keuze voor je grote dag.

Plan nu een pasafspraak op onze website en ervaar de magie van de Casablanca Bridal BL381 River. Maak van je trouwdag een stijlvolle en comfortabele gebeurtenis met deze prachtige bohemian bruidsjurk.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.