Trouwjurk 313604 Susanna Rivieri | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Susanna Rivieri
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 313604 Susanna Rivieri

Trouwjurk 313604 Susanna Rivieri

Trouwjurk Susanna Rivieri 313604

De "Susanna Rivieri 313604" trouwjurk is een schitterend voorbeeld van moderne romantiek en verfijnde glamour. Deze spectaculaire jurk is ontworpen voor de bruid die op zoek is naar een combinatie van klassieke schoonheid en eigentijdse stijl op haar trouwdag.

De jurk valt op door het indrukwekkende lijfje met doorzichtige inzetstukken en verfijnde kantapplicaties, die de vrouwelijke vormen prachtig accentueren. De sweetheart halslijn en de delicate spaghettibandjes voegen een vleugje sensualiteit toe, terwijl de nauwsluitende pasvorm de natuurlijke rondingen benadrukt.

De rok loopt elegant uit in een prachtige sleep, versierd met ingewikkelde bloemmotieven die een vleugje romantiek en elegantie toevoegen. De lichte en luchtige stof zorgt voor een moeiteloze beweging, waardoor je de hele dag door comfortabel en gracieus kunt bewegen.

Of je nu een intieme ceremonie in een schilderachtige tuin plant of een groots feest in een luxe balzaal, de "Susanna Rivieri 313604" trouwjurk past perfect in elke setting. De aandacht voor detail en het vakmanschap maken deze jurk tot een meesterwerk dat elke bruid doet stralen.

Kies voor de "Susanna Rivieri 313604" en ervaar de magie van een jurk die elegantie, stijl en verfijning samenbrengt. Maak van je trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met een jurk die even prachtig is als de liefde die je viert.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.