Trouwjurk 313832 Susanna Rivieri | Ann & John Bruidsmode | Trouwjurken
Susanna Rivieri
COLLECTIE BRUIDSMODE OUTLET STORE
Trouwjurk 313832 Susanna Rivieri

Trouwjurk 313832 Susanna Rivieri

Trouwjurk 313832 Susanna Rivieri

De "Susanna Rivieri 313832" trouwjurk is een betoverende creatie die traditionele charme en moderne elegantie perfect samenbrengt. Deze prachtige jurk is ontworpen voor de bruid die droomt van een romantische en sprookjesachtige look op haar grote dag.

De delicate spaghettibandjes en het illusion lijfje, versierd met verfijnde kantapplicaties, geven de jurk een etherische uitstraling. De diepe V-hals voegt een vleugje allure toe, terwijl het doorschijnende kant subtiel de huid laat zien en de vrouwelijke vormen op een elegante manier accentueert.

De volle tule rok, versierd met geborduurde bloemenmotieven, stroomt gracieus vanaf de taille en creëert een adembenemend silhouet. De lichte en luchtige stof zorgt ervoor dat je je vrij en comfortabel kunt bewegen, of je nu loopt, danst of poseert voor foto's.

De "Susanna Rivieri 313832" trouwjurk is ideaal voor elke bruiloftslocatie, van een weelderige tuin tot een statig kasteel. Met zijn verfijnde details en romantische ontwerp zorgt deze jurk ervoor dat je je als een prinses voelt op de mooiste dag van je leven.

Kies voor de "Susanna Rivieri 313832" en laat je betoveren door een jurk die elegantie, stijl en romantiek uitstraalt.

Win een trouwjurk! wilt u ook kans maken? Schrijf u dan nu in!
Like ons
op Facebook en blijf op de hoogte!

klantenvertellen9.3
klantenvertellen
9.3 10 1 uit 798 beoordelingen
x
Wij gebruiken cookies. Klik hier voor meer info.